Fair Play -lehti: Miksi kukaan ei kysy mitään?
7.2.2018 16:17 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Miksi kukaan ei kysy mitään?

Kuopion Palloseura voitti Veikkausliigassa hopeamitalin, mikä teki hyvää perinteiselle jalkapallokaupungille. Hopea oli KuPS:n toinen sitten vuoden 1979, jolloin seuran hienoimmat vuodet alkoivat kallistua jopa kakkosdivisioonaankin hetkeksi vieneeseen lamaan. Vasta syksyllä 2010 KuPS palasi mitalikantaan ja uusi nyt temppunsa seitsemän vuoden tauon jälkeen.

Urheilutoimittajana työskenteleminen KuPS:n kotiotteluissa ei ole ollut järjestelyiltään hopean edellyttämällä tasolla. Kun kotimaisen jalkapallon kehityskohteena ovat olosuhteet, eivät toimittajan nykyaikaiset tarpeet kohtaa jalkapallon pääsarjaseuran tarjontaa. Tarjolla ovat kahvit ennen peliä sekä kokoonpanolistat. Muun odotetaankin löytyvän netistä.

Kuopiossa jalkapalloareenan mediapaikat ovat kehnot. Näkyvyys on rajoitettu, sillä niin selostuskopeista kuin niiden alla ulkona olevilta kevyesti varustetuilta paikoilta ei näe koko kenttää. Varatuilla paikoilla työskentelevän reportterin on valittava, kumman maalinedustan tapahtumat hän seuraa ”livenä”. Toisessa päädyssä potkittaessa on useimmiten syytä kysyä kaverilta mitä tapahtui – tai seurata kännykästä telkkarin selostusta ja odotettava uusintoja.

Lue lisää Markus Karjalaisen kolumnista uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 4/2017.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat