Fair Play -lehti: Energiatestin loppukatsaus – Kehitystä valituilla kohdealueilla
7.2.2018 9:18 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Energiatestin loppukatsaus – Kehitystä valituilla kohdealueilla

Urheilutoimittajain Liitto tarjosi viime tänä vuonna jäsenetuna kaikille jäsenilleen maksutta kaksi Energiatestiä, joilla kartoitettiin terveydentilaa, fyysistä kuntoa ja kokonaisvaltaista jaksamista. Nyt on yhteenvedon aika.

Energiatestissä jokainen osallistuja sai tulokseksi tämän hetkisen energiamäärän (Energiaindeksi) tunteina ja minuutteina. Ensimmäinen Energiatesti toteutettiin kesällä, ja silloin selvinä kehittämiskohteina nousivat esiin ruokarytmi ja painoindeksi. Marraskuussa tehty seurantamittaus kertoi, että selvin muutos oli tapahtunut kehittämiskohteiksi valituilla osa-alueilla. Oman edistymisen mittaaminen toimi hyvin kannustimena kohti parempaa hyvinvointia.

– Jokainen osallistuja sai kesällä toteutetun alkutestin perusteella oman Energiaraportin, mikä toi esiin jokaisen henkilökohtaiset vahvuudet ja kehittämiskohteet sekä motivoi oman hyvinvoinnin parantamiseen. Seurantatesti kertoi syksyn aikana omassa hyvinvoinnissa
tapahtuneista muutoksista ja miten mahdollisissa tavoitteissa on onnistuttu, kertoo Laturin toimitusjohtaja Vesa Tornberg.

Seurantamittauksen perusteella sekä alku- että seurantatestiin osallistuneiden Energiaindeksi parani mukavasti +36 minuuttia (9:32 -> 10:08). Kehitystä saavutettiin erityisesti kolmella osa-alueella eli verenpaineessa, vyötärönympäryksessä sekä ruokailurytmissä.

Lue lisää Energiatestin tuloksista uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 4/2017.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat