Mediaurheilu-kirjan julkistamistilaisuus Helsingissä 31.1.
17.1.2018 9:27 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Mediaurheilu-kirjan julkistamistilaisuus Helsingissä 31.1.

Sami Kolamon kirjan "Mediaurheilu. Tunnetalouden dynamo" julkistamistilaisuus järjestetään 31. tammikuuta 2018 klo 13.30 alkaen Helsingissä (Sports Academy, Keskuskatu 6).

Median tarjoama urheilu on merkittävä osa yhteiskunnallista elämää: se vaikuttaa talouteen, politiikkaan ja kulttuuriin. Mediamoguli Rupert Murdoch on todennut, että urheilu on ylivoimaisesti tärkein populaarikulttuurin genre. Median välittämä urheilu tunkeutuu monin eri tavoin arkeemme niin fyysisessä kuin virtuaalisessakin ympäristössä.

"Mediaurheilu" kartoittaa valtavia rahavirtoja pyörittävän urheilubisneksen luonnetta ja median, urheilun ja bisneksen liittoutumista keskenään. Mediaurheilu koluaa läpi urheilun suuria ja pieniä kenttiä: jalkapalloa, formuloita, yleisurheilua, jääkiekkoa, koripalloa, tennistä, golfia, snookeria… Kolamo uppoutuu urheilijoista mediassa kierrätettäviin tarinoihin, tunnekuviin ja niiden valvontaan. Lisäksi hän paljastaa, millainen on ihannefani mediaurheilun maailmassa. Kirjassa syvennytään myös urheilun megatapahtumiin, joiden lonkerot ulottuvat kaupunkitiloihin, investointeihin ja kisapaikkojen brändäykseen. Kirja kuvaa jännittävästi myös monen maailmanlaajuisesti suositun lajin kulisseja.

Tekijän yhteystiedot: Sami Kolamo, sami.kolamo@staff.uta.fi.
Lisätiedot ja arvostelukappaleet: Mikko Jämsen, mikko.jamsen@vastapaino.fi, puh. (03) 3141 3501.

Lähde: Vastapainon tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat