Media-akkreditointi jalkapallon FIFA World Cup 2018 -turnaukseen
21.12.2017 12:24 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Media-akkreditointi jalkapallon FIFA World Cup 2018 -turnaukseen

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on avannut akkreditoinnin 14.6.–15.7.2018 Venäjällä pelattavaan jalkapallon miesten MM-lopputurnaukseen. Akkreditointi on auki 31.1.2018 saakka.

Hakeakseen akkreditointia toimittajalla tulee olla FIFA Media Channelin (FMC) käyttäjätunnus. Akkreditointihakemuksen voi tehdä FMC:ssä elektronisella avaimella, jotka Suomen Palloliitto jakaa yhdessä jalkapallotoimittajien yhdistyksen Pallo-Koplan kanssa.

Palloliitto pyytää suomalaisia toimittajia ja valokuvaajia (muut paitsi kuvaoikeuksien haltijat) ilmoittamaan akkreditointihakemuksestaan sähköpostitse 12.1. mennessä: Mikael Erävuori, mikael.eravuori@palloliitto.fi. Suomella on MM-lopputurnauksessa toimittajapaikkoja hyvin rajoitetusti ja mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, Palloliitto ja Pallo-Kopla päättävät yhdessä Suomen akkreditointien jakamisesta.

Hyväksyttyjen akkreditointihakemusten osalta Palloliitto toimittaa elektroniset avaimet varsinaista akkreditointia varten 15.1. alkavalla viikolla.

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia FIFA Media Channeliin, voit rekisteröityä osoitteessa: http://media.fifa.com/registration

Lisätiedot: Suomen Palloliitto, tiedottaja Mikael Erävuori, puh. 050 556 1966, mikael.eravuori@palloliitto.fi.

Lähde: Suomen Palloliiton tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat