Vuoden Urheilija -äänestys alkaa: Kuka on Sinun valintasi?
15.12.2017 10:06 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Vuoden Urheilija -äänestys alkaa: Kuka on Sinun valintasi?

Vuoden Urheilija -äänestys alkaa: Kuka on Sinun valintasi?

Jälleen on aika summata vuoden parhaat urheilusuoritukset ja laittaa vuoden 2017 urheilijat paremmuusjärjestykseen. Anna äänesi vaikuttaa ja äänestä Vuoden Urheilijaa 2017!

Vuoden Urheilija -äänestykseen voivat osallistua kaikki jäsenmaksunsa maksaneet Urheilutoimittajain Liiton ja sen paikalliskerhojen jäsenet. Vuoden Urheilija -äänestykseen voi osallistua ainoastaan sähköisellä äänestyslomakkeella.

Äänestys jatkuu 2.1. saakka

Vuoden Urheilija -äänestys alkaa 15.12.2017. Vuoden Urheilijaa äänestetään sähköisellä äänestyslomakkeella liiton verkkosivujen kautta: Äänestyslomake. Sivuilta löytyvät myös ehdokkaat ja äänestyssäännöt. Äänestys jatkuu vielä vuoden vaihteen jälkeenkin ja päättyy 2.1.2018 klo 23.59.

Äänestyspalkintoina matkalahjakortteja ja tuotepalkintoja

Tänäkin vuonna kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja, joten äänestäminen todella kannattaa! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan mm. kaksi Viking Linen VIP-luokan risteilylahjakorttia sekä erilaisia tuotepalkintoja.

Kuka tuulettaa Kultaisen kiekon kanssa Vuoden Urheilijana 2017?

Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden Urheilijan vuodesta 1947 alkaen. Nyt valitaan Vuoden Urheilija jo 71. kerran. Vuodesta 2008 lähtien Vuoden Urheilija on julkistettu tammikuisessa Suomen Urheilugaalassa. Viime vuonna palkinnon vei ensimmäistä kertaa vammaisurheilija, kun ratakelaaja Leo-Pekka Tähti vei Vuoden Urheilija -tittelin 100 metrin paralympiakultamitalillaan.

Vuoden Urheilija 2017 julkistetaan Suomen Urheilugaalassa, joka järjestetään 18. tammikuuta 2018. Luvassa on 11. Urheilugaala ja 71. Vuoden Urheilija. Mutta kuka tuulettaa Kultaisen kiekon kanssa Vuoden Urheilijana 2017? Onko tällä kertaa hiihtäjä Iivo Niskasen vai Krista Pärmäkosken vuoro? Vai viekö voiton sittenkin ratakelaaja Amanda Kotaja tai Leo-Pekka Tähti? Vai donkkaako voittoon koripalloilija Lauri Markkanen? Sinä päätät.

Anna siis äänesi vaikuttaa ja äänestä!

Äänestyslomake


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat