Start Your Impossible -liikkeen lanseeraustilaisuus Helsingissä 12.12.
4.12.2017 13:58 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Start Your Impossible -liikkeen lanseeraustilaisuus Helsingissä 12.12.

Toyota aloittaa yhteistyön Olympia- ja Paralympiakomitean kanssa Suomessa. Ensimmäiset Toyotan urheilijatiimin jäsenet julkistetaan tiedostustilaisuudessa 12. joulukuuta 2017 Helsingissä, Finlandia-talolla (Terassisali, Mannerheimintie 13 E – sisäänkäynti ovista M4 ja K4).

Tilaisuudessa esitellään Toyotan Start Your Impossible -liike, joka tuo näkyväksi Toyotan maailmanlaajuisen yhteistyön Kansainvälisen Olympiakomitean ja Paralympiakomitean kanssa. Tiedotustilaisuudessa paikalla on ensimmäinen Toyota-tiimiin valittu urheilija, moninkertainen ratakelauksen paralympiamitalisti ja Vuoden Urheilijaksi 2016 valittu Leo-Pekka Tähti. Tilaisuudessa julkistetaan myös toinen Toyotan tiimiin valittu urheilija, joka on niin ikään moninkertainen arvokisamitalisti.

Toyotan tiimin urheilijat tulevat tilaisuudessa keskustelemaan Eero Ettalan johdolla mm. siitä, miten he ovat omalla urheilu-urallaan ja elämässään ylittäneet rajoja ja tehneet mahdottomasta mahdollista Toyotan Start Your Impossible -liikkeen mukaisesti.

Ohjelma
klo 13.45 Tervetuloa Finlandia-talolle – tarjolla kahvia ja pientä suolaista
klo 14.00–15.00 Tiedotustilaisuuden ohjelma, juontaja Eero Ettala
klo 15.00–15.30 Urheilijoiden haastattelua ja kuvausta vapaasti

Ilmoittautumiset 5.12. mennessä: Toyota, Laura Pihkala, laura.pihkala@toyota.fi.
Lisätiedot: Suomen Olympiakomitea, viestintäpäällikkö Laura Lehtonen, puh. 040 743 7107, laura.lehtonen@olympiakomitea.fi.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat