Vuoden Urheilija -äänestys tapahtuu jatkossa vain sähköisellä lomakkeella
21.11.2017 16:22 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Vuoden Urheilija -äänestys tapahtuu jatkossa vain sähköisellä lomakkeella

Vuoden Urheilija -äänestys tapahtuu jatkossa vain sähköisellä lomakkeella

Vuoden Urheilijan valinta on jälleen yksi urheiluvuoden kohokohdista. Vuoden Urheilija -äänestys alkaa 15. joulukuuta 2017, jolloin äänestyslista julkaistaan vuoden viimeisessä Fair Play -lehdessä. Jatkossa Vuoden Urheilija -äänestykseen voi osallistua ainoastaan sähköisellä lomakkeella.

Vuoden Urheilija -äänestyksen uudistus koettiin sekä liitossa että äänestäneiden keskuudessa toimivaksi uudistukseksi, joten jatkossakin listalle voi sijoittaa vähintään viisi ja enintään kymmenen parasta urheilijaa. Täyden kympin listaa ei siis tarvitse enää välttämättä tehdä, sillä äänestykseen hyväksytään myös vähintään viiden nimen lista. Lisäksi äänestyksessä listataan erikseen edelleen Vuoden Joukkue
ja Vuoden Valmentaja.

Osallistu äänestykseen ja vaikuta!

Jokaisella Urheilutoimittajain Liiton jäsenellä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa Vuoden Urheilijan valintaan. Seuraa siis aktiivisesti liiton tiedotusta Vuoden Urheilija -äänestyksestä liiton omilla verkkosivuilla ja some-kanavilla. Ja äänestä! Vuoden Urheilija ja muut vuoden 2017 parhaat palkitaan Suomen Urheilugaalassa 18. tammikuuta 2018.

Vuoden Urheilija -äänestys
Urheilugaala


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat