Suomen maajoukkueiden mediatilaisuudet Ruka Nordicissa 23.11.
15.11.2017 9:41 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Suomen maajoukkueiden mediatilaisuudet Ruka Nordicissa 23.11.

Maailmancupkausi alkaa mäkihypyn osalta jo tulevana viikonloppuna Puolan Wislasta, mutta todenteolla pohjoimaisten lajien olympiakausi starttaa Suomesta ja Ruka Nordicista 24.-26. marraskuuta 2017. Maastohiihtäjät ja yhdistetyn urheilijat urakoivat Rukalla tripla-kilpailut viikonlopun aikana. Mäkimiehillä ohjelmassa on joukkuekilpailu lauantaina sekä yksi henkilökohtainen kilpailu sunnuntai-iltana, jonka karsinta hypätään perjantaina.

Suomen kisajoukkueet valmentajineen ovat median tavattavissa Rukalla jo perinteiseen tapaan kisaviikonlopun alla. Mediatilaisuudet järjestetään 23. marraskuuta 2017 päämediakeskuksessa Rukan kongressikeskuksessa:

10.00-10.45 Suomen yhdistetyn maajoukkue, Main Media Center
14.00-15.00 Suomen maastohiihdon maajoukkue, Main Media Center
18.30-19.15 Suomen mäkihypynmaajoukkue, Main Media Center

Paikalla mediatilaisuuksissa ovat maajoukkuekiintiössä kilpailuihin osallistuvat urheilijat ja päävalmentaja sekä maastohiihdossa sprinttivalmentaja ja huoltopäällikkö. Mikäli haluatte haastatella kansallisessa kiintiössä kilpailevaa urheilijaa tai muita joukkueen taustavoimia, ilmoitattehan siitä etukäteen 22.11. mennessä: Soili Hirvonen, soili.hirvonen@hiihtoliitto.fi.

Ruka Nordic -kisaohjelma

Lähde: Suomen Hiihtoliiton tiedotus.

   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat