Tappara lanseeraa Älykiekko-järjestelmän Tampereella 24.10.
16.10.2017 11:16 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Tappara lanseeraa Älykiekko-järjestelmän Tampereella 24.10.

Tappara, Liiga, Bitwise ja Veikkaus järjestävät tiedotustilaisuuden 24. lokakuuta 2017 klo 14.30 Tampereella (Aamulehden auditorio, Siperia Itäinenkatu 11). Tilaisuuden aiheena on Tapparan ja Bitwisen kehittämä Älykiekko-järjestelmä.

Älykiekko-järjestelmä on paikallistamisdataa hyödyntävä apuväline, joka tuottaa runsaasti tarkkaa ja ennennäkemätöntä tietoa pelin tapahtumista suoraan katsojan älypuhelimeen niin pelaajista kuin kiekosta. Järjestelmä pohjautuu suomalaisen Quuppa Oy:n kehittämään paikannusteknologiaan.

Tapparasta paikalla haastateltavissa ovat toimitusjohtaja Mikko Leinonen, myyntipäällikkö Aki Hautamäki ja myynti -ja markkinointijohtaja Aki Holma. Lisäksi paikalla ovat Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä, Bitwise Oy:ltä toimitusjohtaja Tomi Mikkonen ja Älykiekko-järjestelmän tuotepäällikkö Mika Hulkki, Veikkauksen urheilupelien yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola ja Quuppa Oy:n luova johtaja Ville Norra.

Tiedotustilaisuuden jälkeen Älykiekko-järjestelmä on kaikkien käytettävissä Tappara–SaiPa-ottelussa sekä sen jälkeen kaikissa Tapparan kotiotteluissa Liigassa.

Älykiekko-järjestelmän seuraamista varten tiedotusvälineiden edustajille on varattu Tappara-SaiPa-ottelusta VIP-tila Hemingways.

Ilmoittautumiset 19.10. klo 12.00 mennessä: Jääkiekon SM-liiga Oy, mediatuottaja Juuso Kauppinen, puh. 040 736 5138, juuso.kauppinen@liiga.fi.
Lisätiedot: Tamhockey Oy, myyntipäällikkö Aki Hautamäki, puh. 044 785 0204, aki.hautamaki@tappara.fi.

Lähde: SM-liigan tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat