XXV Liikuntalääketieteen päivät Helsingissä 8.-9.11.
16.10.2017 10:40 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

XXV Liikuntalääketieteen päivät Helsingissä 8.-9.11.

XXV Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 8.-9. marraskuuta 2017 Helsingissä (Hotel Haaga Central Park). Liikuntalääketieteen päivät juhlii 100-vuotiasta Suomea ja samalla 25-vuotista taivaltaan teemalla "Liikunnan edistämisen monet ulottuvuudet". Ulkomaisten tähtipuhujien professori Steven N. Blairin (USA) ja apulaisprofessori Tuomo Rankisen (USA) lisäksi tarjolla on laadukas ja monipuolinen kattaus kotimaisia huippuasiantuntijoita.

8.11. pohditaan dosentti Kai Savosen johdolla, kenelle kovatehoinen liikunta (HIT & HIIT) sopii ja miksi. Emeritusprofessori Matti Uusitupa laittaa lusikkansa sote-soppaan ja kuulemme onko liikunta ja terveyden edistäminen jäämässä tyystin kilpailutuksen ja valinnanvapauden jalkoihin.

9.11. tarjolla on maailmanluokan sessio Liikunta & geenit -aiheesta kun estradille astelevat apulaisprofessori Tuomo Rankinen sekä professorit Charlotte Ling ja Urho Kujala. Lisäksi katsastamme tutkimusjohtaja Mika Aaltosen kanssa liikunnan edistämisen tulevaisuuteen ja päivän päätteeksi ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm opastaa, millä eväillä niin terveyden, hyvinvoinnin kuin liikkujan suorituskyvynkin kannalta päästään hyviin tuloksiin.

Ohjelma

Liikuntalääketieteen päivät ovat alan kansallinen päätapahtuma Suomessa. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 250) ovat lääkäreitä, fysioterapeutteja, muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita.

Lisätiedot: LTS, Jonne Kamsula, jonne.kamsula@lts.fi, puh. 010 778 6606.

Lähde: LTS:n tiedotus.
   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat