Joukkuevoimistelun OVO Team -joukkueen tiedotustilaisuus Espoossa 17.10.
16.10.2017 10:22 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Joukkuevoimistelun OVO Team -joukkueen tiedotustilaisuus Espoossa 17.10.

Espoolainen OVO Team tavoittelee Suomelle mitalia joukkuevoimistelun EM-kilpailuista, jotka järjestetään 21.–22. lokakuuta 2017 Sofiassa, Bulgariassa. OVO Team lähtee kilpailuun yhtenä ennakkosuosikeista. OVO Team esiintyy 17. lokakuuta 2017 klo 18.00 OVO Training Centerissä Espoossa (Esport Center, Koivu-Mankkaantie 3). Tilaisuus on avoin median edustajille. Tilaisuudessa voi haastatella joukkueiden päävalmentajaa Anneli Laine-Näätästä sekä joukkueen urheilijoita.

– Valmistautuminen EM-kilpailuihin on sujunut hyvin, ja kaikki ovat pysyneet terveinä. On mahtavaa lähteä kilpailuun onnistuneen karsinnan jälkeen. Hyvät pisteet ja voitto antavat käsittämättömän paljon itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen, joukkueen päävalmentaja Laine-Näätänen kertoo.

EM-kilpailussa Suomea edustavat OVO Teamin lisäksi Olarin Voimistelijoiden Team Esport, Tampereen Voimistelijoiden Team Minetit ja Vantaan Voimisteluseuran Team Vantaa.

Ennakkoilmoittautumiset 17.10. klo 12.00 mennessä ja lisätiedot: valmennuspäällikkö Anne Niemenkari-Kilpi, anne.niemenkari-kilpi@ovo.fi, puh. 050 359 0428.

Lähde: OVO Teamin tiedotus.

   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat