Levi World Cup -lehdistötilaisuus Levillä 14.9.
6.9.2017 10:53 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Levi World Cup -lehdistötilaisuus Levillä 14.9.

Levi kerää jälleen rinteilleen maailman parhaat alppihiihtäjät. Miesten ja naisten pujottelun maailmancup lasketaan Levi Black -rinteellä 11.-12. marraskuuta 2017. Tänä vuonna ei koeta lumihuolia, sillä kisarinteeseen on säilöttynä yli 30 000 kuutiota lunta kahteen jättimäiseen ja suojattuun lumivarastoon. Lehdistötilaisuudessa 14. syyskuuta 2017 klo 11.30 alkaen (Levin hiihtokeskus, Levi Black -rinteen huippu) medialle esitellään lumensäilytysjärjestelmää, jonka hyödyntämisessä Levi on maailmancupjärjestäjien etujoukoissa. Gondolihissi avataan klo 10.00 kuvaamista varten. Kokoontuminen klo 11.15 Alpine-cafen parkkipaikalla, josta ohjaus tai tarvittaessa autokyyditys rinteen huipulle.

Paikalla ovat kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n tekniikkalajien kilpailujohtaja Emmanuel Couder, joka tarkastaa maailmancupnäyttämön ja lumisäilöt yhdessä kilpailujohtaja Petri Tuomikosken, hiihtokeskuksen toimitusjohtajan Jouni Palosaaren sekä maailmancupin pääsihteerin Marko Mustosen kanssa.

Levin hiihtokeskus on panostanut vahvasti lumensäilöntämenetelmän kehittämiseen. Kisarinteeseen kasattiin keväällä kaksi 50 metriä pitkää ja 20 metrin korkuista lumikasaa, jotka peitettiin vahvoilla maanrakennuksessakin käytetyillä pressuilla. Viileä kesä on sulattanut lunta ennakkolaskelmia vähemmän, joten varastoitu lumimäärä riittäisi nyt maailmancuptasoisen kisan läpivientiin ilman lisälunta.

Ohjelma
Klo 11.30-12.30
Tutustuminen lumensäilytysjärjestelmään ja sen hyötyihin
Levi maailmancupnäyttämönä
Lumenpuute talvilajien ongelmana – lumisäilöistä mallia muille alppilajien kilpailujärjestäjille?
Klo 13.00-14.00
Lounas (paikka ilmoitetaan myöhemmin)
Klo 14.00-15.00
Levin Matkailun markkinointi kertoo kuluvan vuoden ennätyssuurista vierailumääristä ja alueen tulevaisuuden odotuksista ja suunnitelmista

Ilmoittautumiset 11.9. mennessä: media@skisport.fi.
Lisätiedot: Levi World Cup, lehdistöpäällikkö Petra Olamo, puh. 040 550 8117, petra.olamo@gmail.com.

Lähde: Skisport Finlandin tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat