Fair Play -lehti: Tuhti tiiliskivi taloutta
5.9.2017 11:23 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Tuhti tiiliskivi taloutta

Kauppatieteiden tohtori Arto Kuuluvainen ja muun muassa FC Hongan ja Lentopalloliitonkin toiminnanjohtajana tovin työskennellyt entinen kaukalopallon liigamaalivahti Tero Auvinen ovat yhteisvoimin väsänneet reilusti yli 400-sivuisen teoksen suomalaisten palloiluseurojen enemmän tai vähemmän surullisista taloudellisista seikkailuista. Mukana on pääsarjatason seuroja jalka-, kori-, lento-, pesä- ja kaukalopallosta sekä jääkiekosta ja salibandysta. Onpa ”keisseihin” jostain kumman syystä mukaan mahtunut yksi golfosakeyhtiökin. Sataprosenttisen kotimaisuusasteen puolestaan pilaa Málaga CF.

Tuo 32 keissin ja 347 sivun osio on ”tavalliselle” urheilusta kiinnostuneelle lukijalle sopivan kevyttä ja helpohkosti sulatettavaa antia, mielenkiintoistakin pääosin. ”Seurajohtajan huoneentaululle” ja muullekin teoreettisemmalle osiolle kohderyhmä löytynee myös.

Vaikka seurakeissien tekstit perustuvat kohteen taloudelliseen menestykseen tai menestymättömyyteen, on niihin sisällytetty myös ytimekäs kertaus kunkin seuran kilpailullisistakin edesottamuksista, mikä toimii jonkinlaisena Suomen palloilun lähihistorian kertauskurssina.

Lue lisää Urheiluseurojen sisäpiirissä – tarinat tunteen takana -kirja-arviosta uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 2/2017.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat