Triathlonisti Kaisa Salin (os. Lehtonen) lehdistötilaisuus Helsingissä 12.6.
7.6.2017 9:58 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry


Triathlonisti Kaisa Salin (os. Lehtonen) lehdistötilaisuus Helsingissä 12.6.

Triathlonisti Kaisa Salin (os. Lehtonen) lehdistö- ja kumppanitilaisuus järjestetään 12. kesäkuuta 2017 klo 8.30 alkaen Helsingissä, Allas Sea Pool (Katajanokanlaituri 2a). Tilaisuus on viimeinen mahdollisuus tavata Kaisa Sali kasvotusten ennen kauden tärkeimpiä kilpailuja, mm. Havaijin maailmanmestaruuskilpailua.

Tilaisuudessa Sali kertoo, miten kausi on tähän mennessä sujunut ja millaista on ollut harjoitella huippuvalmentaja Siri Lindleyn ohjastuksessa "triathlonparatiisi" Boulderissa. Lisäksi Sali kertoo kilpailusuunnitelmansa ja tavoitteensa loppukaudelle. Luvassa myös hauskaa liikuntaa.

Aikataulu
klo 08.30 Saapuminen Altaalle
n. klo 08.50 Liikunnallinen osuus
klo 09.45 Peseytyminen/vaatteiden vaihto
klo 10.15 Aamupala ja virallinen lehdistötilaisuus (Smart & Clean Showroom)
klo 11.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen voi osallistua joko vain liikunnalliseen osuuteen tai vain viralliseen osuuteen tai molempiin. Liikunnalliseen osuuteen voi varautua ottamalla mukaan uintivarusteet ja/tai säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet. Mukaan voi myös tulla, vaikkei haluaisi mennä veteen tai edes osallistua, sillä aina tarvitaan myös yleisöä/kannustajia.

Tilaisuudesta otetaan valokuvia ja sen lisäksi median käyttöön julkaistaan lähiaikoina kuvia kilpailuista sekä harjoittelusta.

Saapuminen ja pysäköinti: Allas Sea Pool sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa ja SkyWheel-maailmanpyörän vieressä. Keskustassa pysäköinti on pääosin maksullista, lähimmät parkkialueet ovat Q-Park Kasarmitori (n. 850 m:n kävelymatka sekä Q-Park Erottaja (n. 1,3 km:n matka Altaalle).

Ilmoittautumiset etukäteen 9.6. mennessä: Markus Sali, markus@kaisalehtonen.com.

Lähde: Kaisa Salin tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat