Fair Play -lehti: Vuoden urheilutoimittaja Kimmo Mäkeläinen
5.6.2017 14:15 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Vuoden urheilutoimittaja Kimmo Mäkeläisen erikoisimmat kokemukset: Nieminen tuli puskista, Tami heitti pukukopista

Vuoden urheilutoimittajana palkitun Kimmo Mäkeläisen ei tarvitse kovin pitkään miettiä vielä suhteellisen lyhyen uransa – paljasjalkaraumalaisesta miehestä tuli sanomalehti Länsi-Suomen toimittaja toukokuussa 2008 – mieleenpainuvimpia hetkiä. Toinen niistä on positiivinen, toinen lähinnä huvittava.

Toukokuussa 2014 Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala soitti ja pyysi Mäkeläistä tulemaan seuran merenrantapaikkaan Helmirantaan.
– Tarjolla olisi kuulemma uusi suomalainen pelaaja. Oli märkää, kun meidät ohjattiin valokuvaajan kanssa yhteen mökkiin. Näin sälekaihtimen raosta hahmon, jonka ajattelin olevan Ville Nieminen, ja hänhän se oli.
– Päävalmentaja Risto Dufva hiipi jostain taakseni ja sanoi, että nyt ei ainakaan kannata valittaa, etteikö saisi kovaa uutista. Silloin tajusin uutisen arvon. Lukko ja lehti olivat kerrankin samassa veneessä, sitä uutista ei ollut edes somessa ennen kuin seuraavan aamun lehti tuli. Se tuli ihan puskista minulle ja niin se tuli lukijoillekin.

Lue lisää Kimmo Mäkeläisen ajatuksista uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 2/2017.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat