Fair Play -lehti: Hyviä syöttöjä
5.6.2017 12:39 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Hyviä syöttöjä

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Kalle Virtapohja kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan liiton puheenjohtajavaihdoksesta:

Hyvä syöttö yllättää. Parhaat syöttäjät osaavat lukea peliä niin, että he näkevät syöttönsä jälkeen omalle joukkueelle avautuvat uudet, kenties paremmat mahdollisuudet. Hyvä syöttäjä osaa pelata niin, että pelikaveri pääsee loistamaan. Parhaiden syöttöjen jälkeen jäädään toimittajalehtereilläkin kyselemään, että kuka ”sen” syötön antoi.

Syöttäjä jää monesti varjoon salamavalojen suuntautuessa kohti maalin tai korin viimeistelijää. Maalintekijätilastot nostavat otsikoihin pelaajia, jotka ovat tökänneet tai runnoneet pallon tai kiekon useimmin maaliin. Mutta kuka loi ne tilanteet? Urheilutoimittajain Liiton johdossa tapahtui alkuvuodesta iso muutos, kun liittoa kahdeksan vuotta esimerkillisesti johtanut Heikki Miettinen ilmoitti siirtyvänsä syrjään. Uskon, että hallituksessa ei ollut ketään, joka olisi ilahtunut Miettisen päätöksestä.

Miettisen puheenjohtajakaudelle on osunut paljon merkittäviä tapahtumia. Vuoden Urheilijan palkitseminen on vakiintunut näyttäväksi osaksi Urheilugaalaa, Pohjoismainen urheilutoimittajakongressi järjestettiin Suomessa pari vuotta sitten, ja liiton toimisto siirrettiin Mannerheimintien varrelle Olympiastadionin remontin jaloista. Ja paljon muuta.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 2/2017.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat