Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa jäsenetuna Energiatestin – Tee ilmaiseksi helppo hyvinvointitesti
31.5.2017 16:04 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa jäsenetuna Energiatestin – Tee ilmaiseksi helppo hyvinvointitesti

Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa jäsenetuna Energiatestin
Kuinka energinen olet? Tee ilmaiseksi helppo hyvinvointitesti

Energiatesti™ on patentoitu ja Vuoden Liikuntatuotteeksi 2013 valittu uudenlainen hyvinvoinnin mittari, joka kartoittaa terveydentilaa, fyysistä kuntoa ja kokonaisvaltaista jaksamista. Sen on kehittänyt oululainen hyvinvointiteknologian innovaattori, Laturi Corporation.

Urheilutoimittajain Liitto on solminut yhteistyösopimuksen Laturin kanssa, ja tarjoaa jäsenetuna maksutta kaikille jäsenilleen vuoden 2017 aikana kaksi Energiatestiä (arvo 58 euroa). Testi sisältää hyvinvointikysymyksiä, biometrisiä mittauksia ja kevyen kuntotestin. Energiatestin tekemiseen tarvitsee vain tietokoneen tai älypuhelimen – testi toimii helppona verkkopalveluna. Tulokseksi jokainen saa tämän hetkisen energiamäärän tunteina ja minuutteina: Energiaindeksi kertoo, kauanko jaksat energisesti tehdä töitä, harrastaa ja puuhailla vapaa-ajalla, missä on parannettavaa, ja mikä osa-alue on hyvällä mallilla. Tuloksista jokainen saa myös henkilökohtaisen Energiaraportin.

Liiton tuore puheenjohtaja Kalle Virtapohja teki Energiatestin ensimmäisten joukossa.
– 11 etunojapunnerrusta oli vähemmän kuin oletin jaksavani. Siinä mielessä testin tekeminen oli ihan hyvä herätys. Tavoitteena on seuraavalla kerralla paljon enemmän eli... Lisää liikuntaa!
– Energiatesti on todella helppo ja nopea keino oman kunnon mittaamiseen. Tulokset antavat hyviä motivaatiopotkuja oman kunnon kohottamiseen.

Lähde mukaan!

Yhteistyön tavoitteena on, että jokainen liiton jäsen voi kartoittaa oman energiatasonsa ja sitä kautta saada lisämotivaatiota oman hyvinvoinnin parantamiseen – niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

– Urheilutoimittajat työskentelevät paljon istumatyössä koneen äärellä, joten on tärkeää huolehtia myös omasta hyvinvoinnista. Liitto haluaa kantaa kortensa kekoon ja tarjoaa nyt uuden yhteistyökumppaninsa avulla hyvän keinon oman energiatason mittaamiseen, kertoo liiton pääsihteeri Nina Jakonen.
– Oman energisyyden määrän on testannut jo 15 000 suomalaista. Energiatestin tulokset vahvistavat jatkamaan hyviä elintapoja, mutta myös pysäyttävät ja motivoivat huolehtimaan omasta jaksamisesta, lisää Laturin toimitusjohtaja Vesa Tornberg.

Jokainen liiton jäsen saa maksutta kaksi Energiatestiä.
– Alkutesti kertoo lähtötason, josta jokainen näkee omat heikkoutensa ja vahvuutensa. Sen jälkeen testi tehdään muutaman kuukauden kuluttua uudelleen, jolloin jokainen näkee oman kehityksensä. Ja sehän kiinnostaa jokaista! jatkaa Jakonen.

Kokeile rohkeasti!

Lähetä sähköpostiviesti ”Urheilutoimittajain Liitto” osoitteeseen energiatesti@energiatesti.com, niin sinulle lähetetään henkilökohtainen Energiatestikutsu ja saat tietää, mihin voimavarasi riittävät!

Lue lisää: www.energiatesti.com.
Lisätiedot
: pääsihteeri Nina Jakonen, puh. 050 44 84 845, toimisto@urheilutoimittajat.fi.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat