Tiedonjulkistamisen apurahahaku 2017 on käynnissä
4.5.2017 12:24 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Tiedonjulkistamisen apurahahaku 2017 on käynnissä

Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta julistaa haettavaksi vuoden 2017 tiedonjulkistamisen apurahat. Neuvottelukunta myöntää tiedonjulkistamisen apurahoja yksityisille henkilöille tai työryhmien jäsenille (ei yhteisöille tai yhdistyksille) tiedonjulkistamista palvelevan työsuunnitelman toteuttamiseen lähinnä luovan työn korvauksina.

Kysymykseen tulevat tietoa popularisoivat kirjat, radio- ja TV-ohjelmat, lehtiartikkelit, sähköisessä muodossa julkaistavat tietotuotteet tai muut tietotuotteet. Näiden lisäksi jaetaan apurahoja tukemaan tiedonjulkistamisen yhteistoimintamuotojen pilotointia, erityisesti tiedon siirtymistä tutkijakunnan ja päätöksenteon välillä, tieteen ja taiteen rajapinnalla liikkuvia hankkeita sekä tiedekasvatuksen tueksi. Kaunokirjalliset kohteet, käännökset, oppikirjat tai tieteelliset tutkimukset eivät kuulu apurahoituksen piiriin.

Tutustu: rahoitettavat hankemuodot.

Uutta vuonna 2017

Kaikki apurahat myönnetään jatkossa henkilökohtaisina työskentelyapurahoina. Apurahaa voi hakea 2, 4 ja 6 kuukauden lisäksi nyt myös 8 kuukauden työskentelyyn. Vain erityistapauksissa ja perustelluista syistä apurahat voivat sisältää myös teknisluonteisia kuluja.

Sähköinen hakupalvelu sulkeutuu 31.5. klo 16.00. Lisätiedot ja hakuohjeet: www.tjnk.fi/apurahat. Hakijoita kehotetaan tutustumaan huolellisesti hakulomakkeen täyttöohjeisiin ja muuhun ohjeistukseen.

Apurahoihin liittyvät sisältö- tai asiakysymykset: pääsihteeri Reetta Kettunen, puh. 040 733 5935.
Muut tiedustelut: suunnittelija Terhi Tarkiainen, puh. 044 436 9990, info@tjnk.fi.

Lähde: Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat