Urheilutoimittajain Liitto jakoi tunnustusta: Vuoden Urheilutoimittaja Kimmo Mäkeläinen
22.3.2017 10:19 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilutoimittajain Liitto jakoi tunnustusta: Vuoden Urheilutoimittaja Kimmo Mäkeläinen

Raumalaisen Marva Median eli sanomalehti Länsi-Suomen, kaupunkilehti Raumalaisen ja valtakunnanlaajuisesti jääkiekkoa seuraavan Kiekkoareena.fi:n urheilutuottaja Kimmo Mäkeläinen on Urheilutoimittajain Liiton hallituksen valinta Vuoden urheilutoimittajaksi vuosimallia 2016.

40-vuotiaan Mäkeläisen vahvuutena on kyky heittäytyä täysillä pienempienkin kilpailujen tunnelmaan ja pienempienkin lajien pariin. Mäkeläinen on niitä vanhan liiton urheilutoimittajia, joille ei pelkkä puhelin tai sähköposti riitä, vaan hän pyrkii aina mahdollisuuden tullen olemaan itse siellä, missä tapahtuu.

Kimmo Mäkeläinen on peruskoulutukseltaan tietotekniikan amk-insinööri. Urheilutoimittajaksi hän ajautui sattumalta Jatkoajan kautta. Päätoiminen Mäkeläisestä tuli vuonna 2008.

Parhaaksi urheilujutuksi Mäkeläinen näkee jutun, johon on kaivettu myös taustoja ja uutista. Esimerkiksi hän nostaa Raumalla pitkään puhuttaneen Lukon urheilutoimenjohtajaprosessin. Mäkeläiselle tärkeintä oli saada selville, ketkä ovat oikeasti ehdolla tehtävään.

Urheilusta kirjoittamisen ohella kahden lapsen isä urheilee edelleen myös itse aktiivisesti. Parhaimmillaan Kalevan Kisoissa 200 metrillä sijalle kymmenen juossut raumalainen on voittanut pikaviestissä veteraanien MM-hallipronssia. Veteraanien SM-mitaleita hän laskee saavuttaneensa kymmeniä.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat