Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa jäsenetuna juoksukoulun – tarjolla kaksi vaihtoehtoa
2.3.2017 13:50 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa jäsenetuna juoksukoulun – tarjolla kaksi vaihtoehtoa

Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa jäsenetuna juoksukoulun – tarjolla kaksi vaihtoehtoa

Nyt on aika kohottaa kuntoa kohti kesää! Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa jäsenetuna pääkaupunkiseudulla juoksukoulun/yhteislenkin maksutta liiton jäsenille. Vetäjänä toimii liiton toiminnantarkastajanakin toimiva Erkki Hirvonen, joka järjesti viime kesänä ja syksynä aikakauslehdentoimittajille juoksukoulun. Juoksukoulusta kehkeytyi juoksua säännöllisesti harrastaville yhteislenkki kerran viikossa.

Juoksua harrastavien yhteislenkki-ilta on keskiviikkoisin klo 18.00. Lähtö- ja paluupaikkana Eläintarhan urheilukenttä (Vauhtitie 6). Lenkin pituus on 8–10 kilometriä, ja juoksuvauhti 5.30–6.00 min/km.

Aloittelijoille on tarjolla rauhallisempi ja juoksukoulumaisempi yhteislenkki keskiviikkoisin klo 17.00: lenkin pituus 5-6 km, vauhti noin 7.00 min/km. Ei "teorialuentoja", vaan lenkin yhteydessä "juoksukoulua", mm. opastusta parempaan juoksutekniikkaan, omakohtaiseen harjoitteluun, ravintoon ja myös ohjeita esimerkiksi puolimaratonille aikoville.

Yhteislenkki/juoksukoulu on avoin kaikille liiton jäsenille. Lenkkejä keskiviikkoisin 31.5. lähtien aina juhannusviikolle 21.6. saakka ja kesätauon jälkeen 16.8. lähtien.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Erkki Hirvonen, puh. 050 550 6172, erkki.hirvonen@urheilunaika.fi.

P.S. Mikäli innostuneita löytyy muualtakin Suomesta, niin juoksukoulu vaan pystyyn ja porukalla lenkkeilemään! Mikäli juoksukoulu starttaa muillakin paikkakunnilla, niin laittakaahan sana kiertämään ja tietoa myös liittoon.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat