Fair Play -lehti: Jukka Jalonen kävi pokkaamassa kaksi Unoa
1.3.2017 7:26 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Jukka Jalonen kävi pokkaamassa kaksi Unoa

Jääkiekko nappasi Suomen Urheilugaalassa tällä kertaa monta palkintoa. Urheilutoimittajain Liiton valinnoista lajille menivät Vuoden Valmentajan, Vuoden Joukkueen ja Vuoden Nuoren Urheilijan pystit. Lisäksi yleisö äänesti Kasperi Kapasen jatkoaikamaalin
alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa vuoden sykähdyttävimmäksi hetkeksi.

Vuoden Valmentajaksi äänestettiin nuorten kiekkoleijonien päävalmentajana kaudella 2015–2016 toiminut Jukka Jalonen. Jalonen kävi gaala-lavalla vastaanottamassa myös Vuoden Joukkue -palkinnon. Nuoret Leijonat oli Vuoden Joukkue -äänestyksessä täysin omaa luokkaansa. Se sai noin 65 prosenttia kaikista äänistä.

– Valmentajan ensisijainen tehtävä on auttaa joukkuetta – tai yksilölajeissa yksittäistä urheilijaa – menestymään, ja paras palkinto on, jos onnistuu siinä, Jalonen korosti.

– Nämä pystit ovat sitten kuin kirsikoita kakun päällä, Jalonen sanoi.

– Vuodentakaisissa nuorten MM-kisoissa olimme onnistuneet rakentamaan hyvän ja motivoituneen valmennus- ja johtoryhmän. Lisäksi pelaajavalinnat onnistuivat hyvin ja saimme kauden mittaan pelitavan rakennettua riittävän hyvään kuosiin. Joukkueessa oli rohkea ilmapiiri, hyvä itseluottamus ja positiivinen vire. Lisäksi onnistuimme olemaan tiukoissa paikoissa parhaimmillamme, mestarivalmentaja luetteli menestysreseptiä.

Lue lisää Jukka Jalosen ajatuksista uusimmasta Fair Play -lehti: Fair Play -lehti 1/2017.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat