Fair Play -lehti: Keulapaikka vaihtuu, Urheilugaala ja valinnat pysyvät
20.2.2017 13:52 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Keulapaikka vaihtuu, Urheilugaala ja valinnat pysyvät

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Heikki Miettinen kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan Vuoden Urheilija -valinnasta:

Vuoden Urheilija on valittu ja urheilumaailmassa vallitsee rauha. Aina näin ei ole ollut. Pyörätuolikelaaja ja loistava paraurheilija Leo-Pekka Tähti on hieno valinta Vuoden Urheilijaksi. Tähti on ammattilainen vailla vertaa. Pyörätuolikoripallo täyttää hänen arkeaan talvella, ja ratakelaajana hän on maailman nopein, vuodesta toiseen.

Urheilutoimittajien valinta kruunasi Urheilugaalan ja nosti esille uuden lajin. Tähti oli suosikki useimmissa veikkauksissa ennen gaalaa, ja myös suuren yleisön mieleen. Urheilugaala järjestettiin kymmenennen kerran, mutta Vuoden Urheilija palkittiin Hartwall Arenan lavalla nyt yhdeksännen kerran. Takana alkaa olla niin vankka yhteinen historia, että sitä kannattaa vaalia, jatkaa ja kehittää.

Kaikista pienistä kritiikeistä, ”vääristä valinnoista” ja muista huolimatta Urheilutoimittajain Liiton palkinnot ovat osoittaneet elinvoimaisuutensa hienossa gaalaillassa.

Liiton puheenjohtajan vetovastuu siirtyy maaliskuun vuosikokouksessa uusiin käsiin, kun hyppään keulapaikalta sivuun. Uskon jättäväni seuraajalleni hyvässä kunnossa olevan liiton, jossa toiminta kasvaa koko ajan ja jonka jäsenyys kiinnostaa.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2017.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat