Aasiassa järjestettävien olympialaisten merkitys suomalaisille yrityksille ja huippu-urheilulle
1.2.2017 19:14 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Aasiassa järjestettävien olympialaisten merkitys suomalaisille yrityksille ja huippu-urheilulle

Suomen Olympiakomitea ja Finnair ovat solmineet 6 vuoden mittaisen yhteistyön, joka pitää sisällään Pyeongchangin 2018, Tokion 2020 ja Pekingin 2022 olympialaiset. Yhteistyö liittyy suomalaisten huippu-urheilijoiden tukemisen lisäksi Finnairin kasvavaan Aasian liiketoimintaan.

Olympialaiset on valtava liiketoimintamahdollisuus myös muiden toimialojen suomalaisille yrityksille. Rion olympialaisissa ensimmäistä kertaa menestyksekkäästi toteutettu Finland House konsepti suunnitellaan järjestettäväksi myös Koreassa, Japanissa ja Kiinassa.

Aasiassa järjestettävien olympialaisten merkitys suomalaisille yrityksille ja huippu-urheilulle -tilaisuudessa esitellään projektin tämän hetken tilanne ja sen tarjoamat mahdollisuudet suomalaisille yrityksille. Tilaisuus järjestetään 8. helmikuuta 2017 klo 09.00 Helsinki-Vantaan lentoasemalla (terminaali 2, lähtöselvitysaula, Congress Center, kokoustila Pohjanmaa). Paikan päällä ovat Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen, Olympiakomitean pääsihteeri Teemu Japisson, lumilautailija Enni Rukajärvi, Finpron toimialajohtaja Ilkka Homanen ja Finavian viestintäjohtaja Mikko Saariaho. Suomalaisten olympiaurheilijoiden katseet ovat tiukasti seuraavissa olympialaisissa. Sotshin olympialaisten hopeamitalisti, lumilautailija Enni Rukajärvi, kertoo omasta Korea-projektistaan.

Ilmoittautumislomake

Lisätiedot: Olympiakomitean viestintäjohtaja Jyrki Kemppainen, jyrki.kemppainen@valo.fi, puh. 040 559 7196.

Lähde: Suomen Olympiakomitean tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat