Fair Play -lehti: Vuoden Urheilija – äänestys, joka herättää tunteita
28.12.2016 12:55 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Vuoden Urheilija – äänestys, joka herättää tunteita

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Heikki Miettinen kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan Vuoden Urheilija -äänestyksestä:

Vuoden Urheilija -valintaan liittyy yksi erikoinen piirre. Se on alkanut vuosi toisensa jälkeen kiinnostaa enemmän ja enemmän, kun suomalainen urheilukenttä muuttuu. Kun perinteiset ja selkeät Vuoden Urheilija -ehdokkaat – olympiavoittajat tai suurten lajien maailmanmestarit – puuttuvat, alkaa lähes jokaisella kadunkulkijalla olla mielipide tulevasta valinnasta. Ja melkein samaan hengenvetoon tulee ehdotuksia, että äänestyspohjaa pitäisi laajentaa tai peräti ottaa pois urheilutoimittajilta.

Usein saa sellaisen käsityksen, että vain urheilutoimittajat voivat äänestää väärin vuodesta toiseen.

Hienoa, että urheilutoimittajien äänestys kiinnostaa. Enemmän näistä puheista taitaa sittenkin paistaa pettymys siitä, ettei Suomi ole enää kovinkaan menestyksekäs urheilumaa. Mutta ei hätää, ei tilanne ole ollenkaan niin kehno, ettei tarjolle tulisi erinomaisia ehdokkaita. Heitä riittää ja lajikirjo on laaja: on yleisurheilua, tennistä, pyöräilyä, nyrkkeilyä, tanssia, jääkiekkoa.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 4/2016.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat