Fair Play -lehti: Aika kultaveljiä eli Tehtävä Helsingissä
31.10.2016 11:21 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Aika kultaveljiä eli Tehtävä Helsingissä

Paljon on virrannut vettä Ihodenjoessa siitä, kun kuljetin varhaisessa teini-iässä ollutta Harri Piristä Lukon vieraspeleissä. Nyt samainen nuorukainen on esikoiskirjailija ja täysivaltainen Ihoden ihmenelosten jäsen. Muut suunnilleen samaa ikäluokkaa edustavat neloset ovat tietenkin laulaja Anna Eriksson sekä SM-liigaan yltäneet jääkiekkoilijat Petteri Lotila ja Janne Siivonen. Toimittaja Laura Ruoholalla on sen verran enemmän ikää, että häntä voidaan kutsua nelosten henkiseksi isosiskoksi.

Länsi-Suomessa, Veikkaajassa, Urheilusanomissa ja Ilta-Sanomissa toimittajan kannuksensa ansainneen Harri Pirisen kirjoittama ”Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016” on uskomattoman joukkueen uskomaton tarina ikäluokkansa huipulle. Takavuosien leijonaikoni Timo Jutilaa epäsuorasti siteeraten mestaruudet kuuluvat koko joukkueelle. Pirisen kirjan mukaan huippuyksilöistä teki joukkueen yhteishenki, ryhmän henkinen tila ja ilmapiiri.

”Olen muutaman kaapin joskus itsekin tehnyt, mutta en ole ikinä ennen saavuttanut mitään isompaa. Mahtavaa, että vanha pierukin sai vielä kokea jotain tällaista”. Näin sanoi mestarijoukkueen johtajana toiminut leijonalegenda Veli-Pekka Ketola Pirisen kirjan julkistamistilaisuudessa Suomen ja Ruotsin World Cupin esiottelun alla.

Lue lisää Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016 -kirja-arviosta uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 3/2016.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat