Kohti liikunta- ja urheiluyhteisön kansainvälisyysstrategiaa -tilaisuus Helsingissä 31.10.
28.10.2016 18:57 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Kohti liikunta- ja urheiluyhteisön kansainvälisyysstrategiaa -tilaisuus Helsingissä 31.10.

Suomen Olympiakomitea ja Valo järjestävät Kohti liikunta- ja urheiluyhteisön kansainvälisyysstrategiaa -tilaisuuden 31. lokakuuta 2016 klo 9.30-17.00 Helsingissä (Valo-talo, Radiokatu 20). Paikalla on kansainvälisissä verkostoissa toimivia suomalaisia ja kansainvälisiä urheiluvaikuttajia.

Suomalainen urheiluyhteisö haluaa jatkossa vaikuttavampaa roolia kansainvälisessä urheilussa. Tämän tavoitteen tueksi on rakennettu kansainvälisyystrategia sekä yhteiset tavoitteet kansainväliselle vaikuttamiselle. Kansainvälisyysstrategian tärkein tavoite on vastuullisuuden ja eettisten kysymysten edistäminen kansainvälisessä urheilussa.

Verkostotapaamisessa aamupäivän aiheet koskevat ekologisesti kestävää liikuntaa ja urheilua. Tilaisuudessa kuullaan mm. mitä ympäristövastuullisuus tarkoittaa Lahti 2017 -Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailuissa, miten Protect Our Winters Finland toimii ja millä sisällöillä Finland House tavoitti yli 35 000 kävijää ja sai ison kansainvälisen mediahuomion Rion olympialaisissa.

Iltapäivällä keskitytään tarkemmin kansainvälisen vaikuttamisen keinoihin ja vastuullisuuden teemoihin. Tanskan Olympiakomitean yhteiskuntasuhteiden johtaja Paul Broberg kertoo osallistujille, miten Tanska on onnistunut luomaan itsestään ison vaikuttajan kansainvälisessä urheilussa. Päivän päättää paneelikeskustelu, jossa Suomen urheilun ykkösvaikuttajat keskustelevat vastuullisuuden ja eettisten toimintatapojen edistämisestä kansainvälisessä urheilussa.

Ohjelma

Media on tervetullut seuraamaan päivän ohjelmaa. Ilmoittautumiset, mahdolliset haastattelupyynnöt ja lisätiedot: Suomen Olympiakomitea, viestintäjohtaja Jyrki Kemppainen, jyrki.kemppainen@valo.fi, puh. 040 559 7196.

Lähde: Suomen Olympiakomitean tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat