XXIV Liikuntalääketieteen päivät Helsingissä 9.-10.11.
12.10.2016 12:24 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

XXIV Liikuntalääketieteen päivät Helsingissä 9.-10.11.

Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 9.-10. marraskuuta 2016 Helsingissä, hotelli Haagassa. Tänä vuonna päivien teemana on "Liikunta ja aivot", johon osallistujat johdattelee vaikuttava joukko kotimaisia sekä ulkomaisia huippuasiantuntijoita mm. alan johtaviin tutkijoihin kuuluva professori Romain Meeusen (Belgia), Aalto-yliopiston kognitiivisen neurotieteen professori Lauri Nummenmaa, lasten fyysisen aktiivisuuden ja kunnon yhteyksiä kognitiiviseen toimintaan ja koulumenestykseen tutkinut Professori Charles Hillman (USA), fyysisen aktiivisuuden vaikutuksia mielen hyvinvointiin ja työkykyyn tutkinut professori Willem van Mechelen (Alankomaat) sekä elämäntapamuutoksen motivaatiotekijöiden ja interventioiden arvostettu asiantuntija professori Charles Abraham (UK).
 
Liikuntalääketieteen päivien suunnittelusta ja järjestelyistä vastaa Liikuntatieteellinen Seura yhteistyössä Liikuntalääketieteen keskusten, Jyväskylän yliopiston, Oulun yliopiston ja Turun yliopiston kanssa.
 
Ilmoittautumiset 14.10. mennessä ja ohjelma: www.lts.fi/koulutus/liikuntalääketieteen-päivät/liikuntalääketieteen-päivät-2016
 
Lisätiedot:
Jonne Kamsula (ohjelma), puh. 010 778 6606 jonne.kamsula@lts.fi
Linda Raivio (ilmoittautumiset), puh. 010 778 6602 linda.raivio@lts.fi

Lähde: LTS:n tiedotus.

   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat