Alppimaajoukkueen ja Levin pujottelun maailmancup-kilpailun infotilaisuus Helsingissä 10.10.
23.9.2016 12:32 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Alppimaajoukkueen ja Levin pujottelun maailmancup-kilpailun infotilaisuus Helsingissä 10.10.

Alppimaajoukkueen ja Levin pujottelun maailmancup-kilpailun infotilaisuus järjestetään 10. lokakuuta 2016 klo 10.00 Helsingissä (DNA, Läkkisepäntie 21).

Alppihiihdon kilpailukausi on jälleen ovella ja Suomen maajoukkue on siihen valmis. Kesän ja syksyn harjoittelut on toteutettu entistäkin ammattimaisemmin ja onnistuneet leiritykset lupailevat hyvää. Edessä on arvokilpailukausi ja urheilijat taustajoukkoineen ovat iskussa.

Alppihiihdon maailmancup juhlii tällä kaudella 50-vuotista taivaltaan. Myös Levillä juhlitaan 11.–13.11., sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun miehet ja naiset avasivat pujottelun maailmancupin ensi kertaa yhdessä Kittilässä. Tänä vuonna Levi on myös entistä valmiimpi toimimaan valkoisen sirkuksen näyttämönä uudistetun lumetusjärjestelmän voimin.

Tilaisuudessa ovat paikalla alppimaajoukkueen urheilijat Andreas Romar, Marcus Sandell, Samu Torsti, Eemeli Pirinen, Victor Malmström, Arttu Niemelä, Joonas Räsänen, Jens Henttinen, Merle Soppela ja Riikka Honkanen sekä päävalmentaja Janne Haarala.

Paikalla ovat myös Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen ja Levin pujottelun maailmancup-kilpailun pääsihteeri Mikko Luukkaa ja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus haastaa maajoukkueen urheilijoita DNA Alppisimulaattorissa.

Ilmoittautumiset 4.10. mennessä: Ski Sport Finland, viestintäpäällikkö Mikko Suursalmi, mikko.suursalmi@skisport.fi, puh. 040 093 3563.

Lähde: Skisport Finlandin tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat