Triathlonisti Kaisa Lehtosen tiedotustilaisuus Espoossa 23.9.
23.9.2016 11:34 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Triathlonisti Kaisa Lehtosen tiedotustilaisuus Espoossa 23.9.

8. lokakuuta 2016 Kaisa Lehtonen kilpailee legendaarisessa Hawai’in Ironman -kilpailussa. IRONMAN World Championship kokoaa Hawai’in (Kailua-Kona, Big Island) saarelle maailman kestävimmät urheilijat yhteen maailman rankimmista kilpailuista.

Sen jälkeen, kun Hawai’in Ironman kilpailuun otettiin vuonna 2011 käyttöön uusi ranking-järjestelmä, niin suomalaisia urheilijoita ei ole kilpailut pro-sarjassa Konalla. Viimeksi suomalaiset ovat kilpailleet pro-sarjassa vuonna 2009, jolloin Jarmo Hast oli 56. ajalla 9:34:25 ja Tiina Boman joutui keskeyttämään juoksuosuudella.

Triathlonisti Kaisa Lehtonen järjestää media- ja yhteistyökumppanitilaisuuden 23. syyskuuta 2016 Espoossa klo 13.00 (Atos IT Solutions and Services Oy, Auditorio, Kalkkipellontie 6). Lehtonen käy läpi kulunutta kautta, valmistautumistaan sekä ennakkotunnelmia, kun kilpailuun on jäljellä enää 15 päivää. Miten viimeistelyleiri Mallorcalla sujui? Mitä on vielä edessä ennen starttia? Mitä odottaa kilpailulta?

Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan Hawai’in kilpailuun yhdistyvä hyväntekeväisyyskampanja, jonka Kaisa Lehtonen ja hänen uusi yhteistyökumppaninsa toteuttavat yhdessä Sport For Good-liikkeen mukaisesti.

Lisätiedot: Markus Sali, puh. 0400 851 751, markus@kaisalehtonen.com.

Lähde: Kaisa Lehtosen tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat