Urheilutoimittajain Liitto palkitsi Vuoden tiedottajana Pirjo Valjasen
30.3.2016 17:17 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilutoimittajain Liitto palkitsi Vuoden tiedottajana Pirjo Valjasen

Urheilutoimittajain Liiton hallitus valitsi vuodentiedottajaksi Pirjo Valjasen, joka on toiminut vuodesta 1996 lähtien Suomen Suunnistusliitossa viestintäpäällikkönä ja Suunnistaja-lehden päätoimittajana. Liiton tarjoamat palvelut medialle ovat olleet kunnossa. Nettisivujen anti, suunnistuksen edistyksellinen tulospalvelu ja nykyajan tekniikan hyödyntäminen on ollut hallinnassa – unohtamatta myöskään printtituotteita. Suunnistaja-lehti on säilyttänyt asemansa lajin ja sitä seuraavan median tärkeänä tietolähteenä. Lehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa.

Valjanen johtaa Suunnistusliitossa kolmen hengen viestintäryhmää. Tuo kattaa kaiken arkipäiväisen alan työn: sisällön suunnittelun, juttujen ja tiedotteiden kirjoittamisen, kuvaamisen, sosiaalisen median ja kontaktit mediaan. Nettisivut ja tilastojen päivitys ovat yksi tärkeä osa mediallekin suunnatusta perustyöstä.

Valjanen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta. Työura mediassa alkoi Länsi-Suomen jalkapalloavustajana 15-vuotiaana. Muut lehdissä tai kesätöissä pidemmät väliaikaiset pestit löytyvät Kokemäen Sanomista sekä urheilutoimituksen puolelta Hyvinkään Sanomista ja Savon Sanomista. Pirjo Valjanen on toiminut myös vuosina 1991-1996 Suomen Urheiluliitossa tiedottajana ja nyt vuodesta 1996

Suomen Suunnistusliitossa viestintäpäällikkönä ja Suunnistaja-lehden päätoimittajana.

Valjasen vapaa-ajallakin urheilu on suuressa roolissa, sillä hän on jääkiekon suurkuluttaja – patasydän, joukkueenjohtaja, kannustaja ja toimitsija. Urheilun ulkopuolelta aikaa löytyy myös puunsorvaukselle ja yövalokuvaukselle.


Vuoden tiedottaja: Pirjo Valjanen.
Kuva: Nina Jakonen.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat