Liigan Playoffs Show Helsingissä 16.3.
14.3.2016 9:23 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Liigan Playoffs Show Helsingissä 16.3.

Liigan Playoffs Show järjestetään 16. maaliskuuta 2016 Helsingissä. Päivätilaisuus järjestetään klo 14.00–17.00 Helsingin Rautatientorin Jääpuistossa ja iltatilaisuus klo 17.30–20.00 Apollo Live Clubilla (Mannerheimintie 16).

Playoffs Show'n iltatilaisuus televisioidaan suorana Neloselta. Lähetys alkaa klo 17.55 ja päättyy 18.55. Tilaisuuden ovet suljetaan televisiolähetyksen ajaksi. Paikalla ovat pudotuspeleihin päässeiden joukkueiden kiinnostavimmat pelaajat, päävalmentajat ja urheilutoimenjohtajat/toimitusjohtajat sekä seuraavat Liigan palkinnot saavat pelaajat:

Veikkauksen Vedonlyönnin Kultainen Kypärä
Hopealuistin (paras erikoistilannejoukkue)
Matti Keinonen -palkinto (tehopörssin voittaja)
Aarne Honkavaara -palkinto (maalipörssin voittaja)
Veli-Pekka Ketola -palkinto (pistepörssin voittaja)
Lasse Oksanen -palkinto (runkosarjan paras pelaaja)
Liigan viihdyttävin pelaaja -palkinto (yleisöäänestys)

Lisäksi iltatilaisuudessa on paikalla Liigan yhteistyökumppanien edustajia. Paikalla olevat ovat median haastateltavissa hetken jo ennen televisiolähetystä ja pidempään sen jälkeen. Kärppien edustajat joutuvat valitettavasti matkustusaikataulusta johtuen poistumaan klo 19.15.

Mikäli median edustaja ei halua istua televisioitavan juhlan yleisössä, se aika on mahdollista viettää toisaalla Apollon tiloissa. Tällöin Liiga ei kuitenkaan pysty tilarajoituksista johtuen takaamaan näköyhteyttä lavalle.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu televisiolähetyksen jälkeen.

Päiväosuus on yleisötapahtuma, jossa pelaajat ovat paikalla klo 15.30–16.15. Media on Jääpuistoonkin lämpimästi tervetullut. Myös siellä on kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset iltatilaisuuteen 15.3. klo 9.00 mennessä ja lisätiedot: yhteyspäällikkö Kaisa Hollo, kaisa.hollo@liiga.fi, puh. 040 760 4996.

Lähde: Jääkiekon SM-liigan tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat