Liiton koulutusapurahahaku on käynnissä
3.3.2016 9:56 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Liiton koulutusapurahahaku on käynnissä

Liiton koulutusapurahahaku on käynnissä

Urheilutoimittajain Liiton koulutusapurahahaku on käynnissä. Apuraha on tarkoitettu jäsenkunnan koulutustapahtumien toteuttamiseksi, ja apurahaa haettaessa on mukaan ehdottomasti liitettävä myös paikalliskerhon edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma, budjetti sekä kustannusarvio tukea haettavasta koulutustoiminnasta.

Paikalliskerhoille myönnettävän koulutusapurahan lisäksi liitto on myöntänyt myös henkilökohtaisia opintostipendejä oman ammattitaidon kehittämiseen ja etenkin jatko-opintojen aloittamiseen sekä loppuunsaattamiseen. Tällöin hakemuksessa on esitettävä selkeästi oppilaitos/korkeakoulu sekä opintotyön aihe ja loppuunsuorittamisaikataulu.

Molemmissa tapauksissa koulutusapurahaa saavan, sekä kerhon että toimittajan, on toimitettava Fair Play -lehteen juttu apurahan käytöstä tai opinnäytteestä.

Hakulomake

Hakuaika päättyy 30.4. Hakemukset lähetetään liittoon joko postitse tai sähköpostitse: Urheilutoimittajain Liitto, Mannerheimintie 57-59 (sisäpiha), 00250 Helsinki tai toimisto@urheilutoimittajat.fi.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat