Fair Play -lehti: Kiehtova äänestys odottaa
17.12.2015 12:36 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Kiehtova äänestys odottaa

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Heikki Miettinen kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan Vuoden Urheilija -äänestyksestä:

Taas on se kiehtova aika vuodesta, kun saa vertailla keihäänheittoa painiin, lumilautailua jääkiekkoon ja pohtia, olisiko nyt vammaisurheilijan vuoro. Voisivatko urheilutoimittajat olla valmiita valitsemaan Vuoden Urheilijaksi naispainijan, joka on saavuttanut MM-hopeaa. Painijat ovat kyllä menestyneet Vuoden Urheilija -äänestyksessä, mutta naiset trikoissa ovat vähän harvinaisempia.

Tai voisiko pyörätuolikelaaja Amanda Kotaja vihdoin tehdä aluevaltauksen vammaisurheilijana. Kotajan kaulaan pujotettiin MM-kultaa ja -hopeaa. Sisukas Petra Olli otti MM-hopeaa ja tuli mukavasti tyrkylle valtaamaan Vuoden Urheilija -titteliä. Entäpä Jenna Laukkanen, joka nousi joulukuun alussa kaksinkertaisena uinnin Euroopan mestarina värittämään äänestysasetelmia. Ollin, Kotajan tai Laukkasen valinnat olisivat uusi aluevaltaus. Sitä olisi myös Roope Tonterin ykköspaikka äänestyksessä.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 4/2015.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat