Urheilumuseon kokoelma- ja tietopalvelut siirtyvät Olympiastadionilta väistötiloihin
1.10.2015 10:27 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilumuseon kokoelma- ja tietopalvelut siirtyvät Olympiastadionilta väistötiloihin

Urheilumuseon kokoelma- ja tietopalvelut siirtyvät väistötiloihin Olympiastadionin peruskorjauksen vuoksi. Kokoelmapalvelun asiakirjoja, esineitä, valokuvia, lehtiä ja kirjoja käyttäviä asiakkaita palvellaan stadionilla 23.10. saakka. Yleinen tietopalvelu toimii 23.10. jälkeen lukuun ottamatta asiakirjoihin, valokuviin ja esineisiin kohdistuvia tiedonhakuja. Valmiiksi digitoituja valokuvia toimitetaan edelleen tilauksesta mahdollisuuksien mukaan.
 
Kokoelma- ja tietopalvelut jatkavat toimintaansa 11.1.2016 Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Vanha Talvitie 3 C. Urheilumuseo palvelee asiakirjoja, valokuvia, lehtiä ja kirjoja tutkivia asiakkaita, vastaa tiedonhakuihin ja ottaa vastaan kokoelmaluovutuksia. Esineisiin ja tekstiileihin kohdistuva tutkimus ja tiedustelut edellyttävät yhteydenottoa etukäteen.

Kirjaston toiminta jatkuu väistötilassa käsikirjastona, ja siksi asiakkaita pyydetään palauttamaan lainaamansa teokset eräpäivään mennessä. Poistokirjoja myydään edulliseen hintaan Urheilumuseon Viimeinen kierros -myyntitapahtumassa 14.–18.11.
 
Urheilumuseo toimii väistötiloissa vuoteen 2018 saakka.
 
Lisätiedot: Ossi Viita, puh. 044 712 9345, ossi.viita@stadion.fi.

Lähde: Suomen Urheilumuseon tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat