Uusi Sport Media Pearl Awards -kilpailu kaikille urheilutoimittajille
21.8.2015 16:57 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Uusi Sport Media Pearl Awards -kilpailu kaikille urheilutoimittajille

Uuteen Sport Media Pearl Awards -kilpailuun voivat osallistua niin vakituisessa työsuhteessa kuin freelancerinakin töitä tekevät urheilutoimittajat. Joulukuisessa palkitsemisgaalassa tullaan jatkossa vuosittain palkitsemaan rahapalkinnoin urheilutoimittajia yhdeksässä eri kategoriassa. Gaalassa halutaan nostaa esille ansioituneita urheilutoimittajia mm. valokuvien, juttujen, kolumnien, videoiden ja blogien takaa sekä tietenkin pitkän uran tehneitä urheilutoimittajia. Palkintosummat ovat parhaimmillaan 10 000 dollaria (US).

Kuka voi osallistua?

Jokainen ammatikseen urheilutoimittajan töitä tekevä vakituinen tai freelancer-urheilutoimittaja voi osallistua Sport Media Pearl Awards -kilpailuun lähettämällä kilpailulomakkeen ja oman tuotoksensa korkeintaan kahteen eri kategoriaan. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Hakuaika on käynnissä nyt! Tutustu eri kilpailuluokkiin ja sääntöihin, ja laita hakemus eteenpäin 7.9. mennessä. Sport Media Pearl Awards -palkitsemisgaalaa isännöi Abu Dhabi Media yhteistyössä AIPS:n kanssa. Gaala järjestetään joulukuussa Abu Dhabissa.

Lue lisää: www.sportmediapearlawards.com.

Lisätiedot: Urheilutoimittajain Liitto, puheenjohtaja Heikki Miettinen, puh. 040 534 5872.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat