Fair Play -lehti: Roman Rotenberg: ”Pelaajien palkkoja pitää pudottaa reilusti KHL:ssä”
20.8.2015 10:23 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Roman Rotenberg: ”Pelaajien palkkoja pitää pudottaa reilusti KHL:ssä”

Pohjoismaisen kongressin tähtivieras, Hartwall Arenaa hallinnoivan Arena Events-yhtiön pääomistaja ja Helsingin Jokerien suuromistaja Roman Rotenberg, sanoi olevansa tyytyväinen helsinkiläisjoukkueen ensimmäiseen kauteen KHL-liigassa. Rotenbergin mukaan kuudes sija sarjassa oli menestys ja 11 000 katsojan keskiarvo kotiotteluissa puolestaan hyvä saavutus. Molemmissa on toki vielä varaa parantaa.

– Jokerit näytti, että pienelläkin budjetilla voi tehdä tulosta. Sveitsissä ja myös Ruotsissa pelataan suuremmilla budjeteilla, mutta silti Jokerit ylti kovassa sarjassa kuudenneksi. Vajaat kymmenen miljoonaakin riittää, kun joukkue on koottu oikein. Se edellyttää myös vahvaa kansallista panosta, Rotenberg ilmoitti.

– Pelaajien palkkojen jatkuva nousu on ongelma KHL:ssä, ja tavoitteena on pudottaa niitä 20, ellei jopa 50 prosenttia. Haluamme saada yhteisen toimintaympäristön, missä on myös yhtenevät palkat, myös KHL:n samoin kuin liigan tämänvuotisen mestarin Pietarin SKA:n johtoon kuuluva Ro- tenberg jatkoi.

Lue lisää Rotenbergin ajatuksista uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 2/2015.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat