Rion paralympialaisten media-akkreditointi
7.8.2015 9:32 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Rion paralympialaisten media-akkreditointi

Median akkreditointiprosessi Rion paralympialaisiin 7.-18. syyskuuta 2016 on alkanut. Ensimmäisessä vaiheessa (press by number) median on ilmoitettava akkreditointitoiveet 28.8.2015 mennessä Suomen Paralympiakomitealle.
 
Rion kesäparalympialaisissa kilpailee 4 350 urheilijaa yli 160 maasta. Suomella on tällä hetkellä yhteensä yhdeksän maapaikkaa ampumaurheilussa, maalipallossa, pyöräilyssä ja purjehduksessa. Suurin osa paikoista ratkeaa kesän arvokilpailuissa. Suomen joukkueen koko tulee olemaan arviolta 30-40 urheilijaa. Rion kesäparalympialaisiin odotetaan noin 2 200 toimittajaa.
 
Rion paralympialaisten media-akkreditoinnin ohjeet
 
Kirjoittavan median (uutistoimistot, sanoma-, urheilu- ja aikakausilehdet, lajilehdet, nettisivustot) akkreditointi hoidetaan Suomen Paralympiakomitean kautta. Akkreditointi jakaantuu kahteen vaiheeseen seuraavasti:
 
Vaihe 1: Lukumääräilmoittautuminen ja majoitusvaraukset (press by number) -> akkreditointitoiveet ja yhteyshenkilön nimeäminen Paralympiakomiteaan 28.8.2015 mennessä: Leena Kummu, leena.kummu@paralympia.fi.
 
Vaihe 2: Nimi-ilmoittautuminen (press by name) alkaa maaliskuussa 2016.
 
TV- ja radiokanavien akkreditoinnin hoitaa Kansainvälinen Paralympiakomitea IPC: media.accreditation@paralympic.org. Online-lomake on täytettävä 14.8.2015 mennessä. Online-lomake (TV ja radio) sekä lisätietoja akkreditoinnista: www.paralympic.org/rio-2016/press-accreditation.
 
Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Leena Kummu, puh. 050 569 1836.

Lähde: Suomen Paralympiakomitean tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat