HJK kohtaa legendaarisen Liverpoolin Olympiastadionilla 1.8.
16.6.2015 10:15 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

HJK kohtaa legendaarisen Liverpoolin Olympiastadionilla 1.8.

Hallitseva Suomen mestari HJK pelaa jälleen tänä kesänä huippuluokan kansainvälisen ottelun, kun Englannin Valioliigan Liverpool FC saapuu 1. elokuuta 2015 klo 19.30 HJK:n vieraaksi Olympiastadionille.
 
Liverpool on yksi englantilaisen jalkapallon suurimmista nimistä ja myös Suomessa erittäin laajasti seurattu ja kannatettu seura.
 
- HJK haluaa pelata kovia kansainvälisiä pelejä, jotta pelaajien ja toiminnan tasoa saadaan koko ajan nostettua. HJK:n ja Liverpoolin ottelu on myös loistava tapahtuma kannattajille, Liverpoolillahan on erityinen paikka suomalaisten sydämissä Sami Hyypiän myötä, kertoo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.
 
Liverpool on 18-kertainen Englannin mestari, nelinkertainen Euroopan Cupin voittaja ja Mestarien liigan voittaja keväältä 2005. Seuran värejä suomalaispelaajista on edustanut Sami Hyypiä peräti vuosikymmenen ajan ja hänen lisäkseen myös toinen suomalaisen jalkapallon suurista legendoista Jari Litmanen.

- Liverpoolilla on valtava fanipohja Skandinaviassa ja Samin myötä tietysti myös Suomessa. Olen varma että he odottavat näkevänsä joukkueen pelaavan Suomen mestareita vastaan viimeisessä valmistavassa ottelussaan ennen Valioliigakauden alkua, Liverpoolin markkinointijohtaja Billy Hogan sanoo.
 
HJK puolestaan on 27-kertainen Suomen mestari ja pelannut ainoana suomalaisseurana niin Mestarien liigan kuin Eurooppa-liigankin lohkovaiheessa.

Lähde: HJK:n tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat