Suomen Olympiakomitean mediatilaisuus Euroopan kisoista ja Suomen joukkueesta Helsingissä 15.4.
9.4.2015 18:04 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Suomen Olympiakomitean mediatilaisuus Euroopan kisoista ja Suomen joukkueesta Helsingissä 15.4.

Suomen Olympiakomitea järjestää historian ensimmäisiä Euroopan kisoja (European Games) koskevan mediatilaisuuden 15. huhtikuuta 2015 klo 12.00 Helsingissä (Hotelli Kämp, Paavo Nurmi -kabinetti).
 
Ensimmäiset Euroopan kisat järjestetään Bakussa Azerbaidzhanissa 12.-28. kesäkuuta 2015. Suomesta kisoihin lähtee lähes 100 urheilijaa, jotka kilpailevat 15-17 lajissa. Kisoihin on jo valittu 30 urheilijaa ja 3 joukkuetta. Suomen joukkue saa lopullisen muotonsa toukokuun alussa. Kisat toimivat Rion Olympialaisten katsastus- ja karsintakilpailuina 12 lajissa. Painissa ja judossa Bakun kisoilla on EM-kilpailujen status.
 
Tilaisuudessa julkistetaan myös uudentyyppinen ja erittäin merkittävä yhteistyösopimus, jonka avulla tuetaan suomalaisten huippu-urheilijoiden valmistautumista ja matkaa Rio de Janeiron kesäolympialaisiin 2016.
 
Tilaisuudessa on paikalla Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski ja Euroopan kisoihin valittuja urheilijoita. Beach volley -parivaljakko Riikka Lehtonen ja Taru Lahti kertovat omasta Rio-projektistaan, jossa Bakun kisat toimivat merkittävänä välitavoitteena. Karateka Pasi Hirvoselle Euroopan kisat ovat puolestaan yksi uran päätavoitteista.

Tilaisuudessa on lounastarjoilu ja lisäksi jaossa on Bakun kisojen mediamateriaaleja.
 
Ilmoittautumiset 13.4. mennessä: Heli Katajamäki, heli.katajamaki@noc.fi.

Lisätiedot: Suomen Olympiakomitea, viestintäjohtaja Jyrki Kemppainen, puh. 040 559 7196.

Lähde: Suomen Olympiakomitean tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat