Jäsenmaksut

Urheilutoimittajain Liiton vuosikokous vahvistaa vuosittain jäsen- ja liittymismaksut ja mahdolliset jäsenmaksumuistutusten lähettämisestä perittävät lisäkulut. Vuosikokous on liiton sääntöjen mukaan pidettävä maaliskuun loppuun mennessä. Sen jälkeen lähtevät jäsenmaksulaskut. Vuonna 2020 A-jäsenten jäsenmaksu on 62 euroa/vuosi (sis. toimituskulut) ja uusien A-jäsenten liittymismaksu on 30 euroa.

Urheilutoimittajain Liiton opiskelijajäseniksi voivat hakea journalistiseen ammattiin (urheilu) opiskelevat henkilöt. Jäsenhaku tapahtuu omalla opiskelijajäsenille suunnatulla jäsenhakulomakkeella: Jäsenhakulomake. Opiskelijajäsenen jäsenmaksu vuonna 2020 on 30 euroa ja liittymismaksu 15 euroa.

Paikalliskerhot määrittävät omissa vuosikokouksissaan omat jäsen- ja liittymismaksunsa. Paikalliskerhojen vuosikokoukset pidetään yleensä ennen liiton vuosikokousta.

Mitä jos haluan erota liitosta, kun jäsenmaksulasku tulee?

Jos liiton A-jäsenmaksulasku tai opiskelijajäsenmaksu on jo saapunut ja et haluakaan maksaa jäsenmaksua, vaan haluat erota liitosta, olet myöhässä. Liiton sääntöjen mukaan jäsenmaksu tulee maksaa eroamisvuoden osalta. Mahdollinen eroamisilmoitus tulee tehdä ennen liiton vuosikokousta, jotta välttyy eroamisvuoden jäsenmaksulta.

Paikalliskerhoilla voi olla maksuasioissa eri käytäntöjä.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat