AIPS-kortti

Kansainvälisen urheilutoimittajien liiton AIPS-kortit ovat haettavissa seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2020–2021. AIPS-kortti vaaditaan moniin eri lajien arvokilpailuihin akkreditoinnin yhteydessä. AIPS-kortti myönnetään vain jäsenmaksunsa suorittaneille liiton A-jäsenille (ei paikalliskerhojen B-jäsenille).

Huom! AIPS-korttitilauksiin on erilliset ohjeet sekä yksittäisten urheilutoimittajien tekemiin tilauksiin että mediatalojen ja tiedotusvälineiden yhteistilauksiin – lue siis ohjeet tarkasti.

1. MEDIATALOJEN/TIEDOTUSVÄLINEIDEN YHTEISTILAUKSET

Lähettäkää koottu nimilista mediatalon/tiedotusvälineen AIPS-korttien hakijoista (nimi, sähköpostiosoite ja AIPS-kortin numero) Urheilutoimittajain Liittoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi) 31.10.2019 mennessä. Liittäkää mukaan yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) sekä laskutusosoite (postiosoite ja sähköpostiosoite).

Yhteistilauksissa jokaisen AIPS-kortin hakijan tulee täyttää HENKILÖKOHTAISESTI hakulomake 31.10.2019 mennessä AIPS:in verkkosivuilla (www.aipsmedia.com -> GET YOUR AIPS CARD). Tilaus lähtee eteenpäin vasta sitten, kun mediatalon/tiedotusvälineen jokainen AIPS-kortin hakija on henkilökohtaisesti täyttänyt hakulomakkeen ja AIPS-korttimaksu on suoritettu.

AIPS-kortit veloitetaan työnantajalta, ellei toisin mainita. Laskutus tapahtuu yhteislaskutuksena etukäteen. Yhden kortin hinta on 72 euroa 31.10.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin, sen jälkeen tehdyissä tilauksissa yhden kortin hinta on 82 euroa. Kortit toimitetaan yhteyshenkilölle, kun ne valmistuvat.

2. YKSITTÄISTEN URHEILUTOIMITTAJIEN YKSITTÄISKORTTIEN TILAUKSET

Jokaisen AIPS-kortin hakijan tulee täyttää HENKILÖKOHTAISESTI hakulomake 31.10.2019 mennessä AIPS:in verkkosivuilla (www.aipsmedia.com -> GET YOUR AIPS CARD). Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, lähetä tilaajatiedot (nimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja AIPS-kortin numero) Urheilutoimittajain Liittoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi) 31.10.2019 mennessä. Tilaus lähtee eteenpäin vasta sitten, kun hakija on täyttänyt hakulomakkeen ja suorittanut AIPS-korttimaksun.

AIPS-kortin hinta on 72 euroa 31.10.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin, sen jälkeen tehdyissä tilauksissa kortin hinta on 82 euroa. Lasku toimitetaan tilaajalle sähköpostitse tilauksen jälkeen ja laskutus tapahtuu etukäteen. AIPS-kortti toimitetaan laskun maksun jälkeen tilaajan kotiosoitteeseen, kun kortti on valmistunut.

Huom! Urheilutoimittajain Liitto tilastoi jatkossa AIPS-kortin tilanneiden yksittäisten urheilutoimittajien kansainväliset työtehtävät eri arvokilpailuissa ja urheilutapahtumissa. Ilmoitathan siis tilausta tehdessäsi liittoon myös vuosien 2020–2021 toimeksiannot/suunnitellut työtehtävät, joihin AIPS-korttia haet/tarvitset (toimeksiantaja, mitä, missä, milloin, työtehtävä).

HAKUOHJEET

Nykyiset AIPS-kortin haltijat

1. Mene osoitteeseen www.aipsmedia.com ja paina sivulla olevaa GET YOUR AIPS CARD -laatikkoa.
2. Valitse vaihtoehto ”Renew your AIPS card”.
3. Anna AIPS-korttisi numero (esim. FIN00123).
4. Anna syntymäaikasi.
5. Valitse ajanjaksoksi 2020/2021.
6. Paina ”Complete” ja täytä hakemus loppuun. Tarkista ja päivitä omat tietosi huolellisesti.
7. Ilmoita Urheilutoimittajain Liittoon, että olet tehnyt korttitilauksesi (toimisto@urheilutoimittajat.fi).
8. Urheilutoimittajain Liitto vahvistaa lopullisesti kaikki korttitilaukset.

Uudet AIPS-kortin hakijat

1. Mene osoitteeseen www.aipsmedia.com ja paina sivulla olevaa GET YOUR AIPS CARD -laatikkoa.
2. Valitse vaihtoehto ”Become a new AIPS member”.
3. Paina painiketta ”Complete”.
4. Täytä pyydetyt tiedot huolellisesti ja liitä mukaan passikuvasi.
5. Ilmoita Urheilutoimittajain Liittoon, että olet tehnyt korttitilauksesi (toimisto@urheilutoimittajat.fi).
6. Urheilutoimittajain Liitto vahvistaa lopullisesti kaikki korttitilaukset.

Lisätiedot:
Urheilutoimittajain Liitto ry
pääsihteeri Nina Jakonen
puh. 050 44 84 845
toimisto@urheilutoimittajat.fi


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat