Miten jäseneksi?

Urheilutoimittajain Liittoon voi liittyä joko suoraan A-jäseneksi tai opiskelijajäseneksi tai paikalliskerhojen kautta B-jäseneksi. Kaikkiin jäsenmuotoihin liittyvät jäsenanomuskaavakkeet löytyvät oikealla olevasta valikosta (Materiaalipankki). Jäsenyyttä anottaessa tarvitaan kahden suosittelijan suositukset. Suosittelijoiden on oltava sen yhteisön jäseniä, joiden jäseneksi anotaan.

A-jäsenyys: päätoiminen urheilutoimittaja jonkun tiedotusvälineen palveluksessa tai päätoiminen urheilutoimituksen freelancer voi anoa liiton A-jäsenyyttä. Hakemus lähetetään liiton toimistoon.

B-jäsenyys: sivutoiminen urheilutoimituksen freelancer tai avustaja voi anoa paikalliskerhon B-jäsenyyttä. Hakemus lähetetään ko. paikalliskerhoon.

Opiskelijajäsenyys: journalistiseen ammattiin (urheilu) opiskeleva henkilö voi anoa liiton opiskelijajäsenyyttä. Hakemus lähetetään liiton toimistoon

A-jäsenet voivat myös anoa Kansainvälisen urheilutoimittajainliiton (AIPS) lehdistökorttia, joka on hyvä olla kansainvälisiin kilpailuihin akkreditoituessa.

Paikalliskerhot ilmoittavat uudet jäsenensä liitolle, jolloin B-jäsenet liitetään liiton jäsenrekisteriin. Sekä A- että B-jäsenet ja opiskelijajäsenet saavat liiton Fair Play -lehden. A- ja B-jäsenet pääsevät äänestämään mm. Vuoden Urheilijaa. Liitto kertoo uusista A-jäsenistä ja opiskelijajäsenistä sille paikalliskerholle, jonka alueelta uusi A-jäsen/opiskelijajäsen on. Näin ko. jäsenet pääsevät paikalliskerhon postituslistoille ja mukaan oman alueen paikalliskerhon toimintaan.

Lisätiedot:
Urheilutoimittajain Liitto ry
pääsihteeri Nina Jakonen
puh. 050 44 84 845
toimisto@urheilutoimittajat.fi


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat