Ei uutta Turun seudulta: Jarkko Nieminen yhä alueen paras
20.2.2015 14:24 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Ei uutta Turun seudulta: Jarkko Nieminen yhä alueen paras

 

Varsinais-Suomen parhaiden urheilijoiden valinnoista ei voi tänäkään vuonna vetää skuuppeja suurilla otsikoilla. Tennispelaaja Jarkko Nieminen on edelleen ykkönen. Turun Urheilutoimittajien Kerho on nyt valinnut Niemisen peräti 11. kertaa alueen parhaaksi. Nieminen oli ensimmäisen kerran Varsinais-Suomen paras vuonna 2002 ja sittemmin vain uimari Jarno Pihlava (2004) sekä jalkapalloilija Kasper Hämäläinen (2009) ovat kiilanneet tennisässän edelle.

 

Paavo Nurmi Gamesin yleisömenestys oli kerhon mielestä Vuoden urheiluteon arvoinen suoritus. Vuoden joukkue ja Vuoden valmentaja -palkinnot menivät LP Viestille ja sen pääluotsi Kari Raatikaiselle.

 

– Nämä ovat suuria palkintoja meille, naisten lentopallojoukkueelle, kun otetaan huomioon, miten paljon Varsinais-Suomessa on miesten pääsarjajoukkueita, historiallisesti Mestarien liigassa tällä kaudella pelanneen LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen kiitteli.

 

Turun Urheilutoimittajien Kerho on valinnut alueensa parhaat urheilijat vuodesta 1950. Turun Sokos Hotel Caribiassa järjestetyn Varsinais-Suomen urheilugaalan yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa paljastettiin sekä Turun Urheilutoimittajien Kerhon että Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n yhteiset ja erilliset vuosivalinnat. Itse gaala uudistui viime vuodelta siten, että tapahtumat järjestettiin erikseen Turussa ja Porissa. Paikan päällä oli iloista gaalaväkeä yli 500 ja kymmeniä palkittavia. Gaalan juonsivat rautaisella ammattitaidolla Juha-Pekka Jalo ja Saija Palin.

 

 

Varsinais-Suomen TOP 10

1. Jarkko Nieminen
2. Minna Nikkanen
3. Robin Hull
4. Nooralotta Neziri
5. Matti Nuutinen
6. Timo Kallio
7. Suvi Mikkonen
8. Darby Thomas
9. Ria Öling
10. Viktoria Tutshashvili

Vuoden valmentaja: Kari Raatikainen LP Viesti
Vuoden joukkue: LP Viesti
Vuoden urheiluteko: Paavo Nurmi Gamesin yleisömenestys

 

Lähde: Turun Urheilutoimittajien Kerhon tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat