Rauman urheilutoimittajat valitsivat Vuoden urheiluteoksi Rauman Salban nousun Salibandyliigaan
8.1.2015 13:31 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Rauman urheilutoimittajat valitsivat Vuoden urheiluteoksi Rauman Salban nousun Salibandyliigaan

 

Rauman urheilutoimittajat palkitsivat tammikuun alussa vuoden 2014 ansioituneita raumalaisurheilijoita sekä urheilun parissa työskenteleviä. Palkintokategoriat olivat tutut eli Vuoden seuratyöntekijä, Vuoden nuori urheilija ja Vuoden urheiluteko.

 

Vuoden seuratyöntekijänä palkittiin Asko Kuivalainen. Hän on toiminut pitkään huoltajana sekä jääkiekossa että pesäpallossa. Seuroina ovat olleet jääkiekossa Rauma Tigers ja naisten superpesiksessä Rauman Lukko/Fera.

 

- Oma kunto pysyy kuosissa ikämiesjääkiekon parissa HC 55 plus -joukkueessa, kertoo Kuivalainen, joka sai palkinnoksi Anni Vahlqvistin piirtämän karikatyyritaulun.

 

Vuoden nuori urheilija -tittelin pokkasi Joni Nikko, joka saavutti viime kaudella Lukon liigajoukkueessa SM-pronssia ja hän oli myös osa maailmanmestaruuden voittanutta nuorten alle kaksikymppisten joukkuetta. Palkintopokaalin lisäksi Nikko sai myös Marva Median stipendin.

 

Vuoden urheiluteoksi 2014 Rauman urheilutoimittajat nostivat salibandyjoukkue Rauman Salban miesten joukkueen nousun Salibandyliigaan. Salban joukkue sai palkittiin myös pokaalilla ja Länsi-Suomen Osuuspankin stipendillä.

 

Lähde: Rauman Urheilutoimittajien tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat