Akkreditointi Suomen Urheilugaalaan 13.1.
8.1.2015 10:29 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Suomen Urheilugaala 2015 -logo.jpg (600 x 246) 

Akkreditointi Suomen Urheilugaalaan 13.1.

 

Suomen Urheilugaala ja Urheilutoimittajain Liitto palkitsevat 13. tammikuuta 2015 Helsingissä (Hartwall Arena) huippu-urheilijoita, urheiluvaikuttajia, taustahahmoja, nuoria nousevia kykyjä sekä suomalaisen urheiluelämän moniosaajia. Runsaslukuisessa juhlavieraiden joukossa on nykyisten ja entisten urheilusankareiden lisäksi vaikuttajia kulttuurin, politiikan ja talouselämän huipulta. Kahdeksannen kerran järjestettävän Urheilugaalan tavoitteena on nostaa suomalaisen urheilun arvoa ja arvostusta.

 

Lehdistökeskus Hartwall Arenalla aukeaa 13.1. klo 14.30. Median akkreditointi: Akkreditointilomake.

 

Lehdistöpassit luovutetaan akkreditoiduille median edustajille Hartwall Arenan D-rapun akkreditointipisteessä klo 14.30 alkaen, jolloin myös Power Play –ravintolaan sijoitettu mediakeskus avataan. Mediakeskuksessa on tarjolla ruokaa, virvokkeita ja kahvia. Huom! Langattomien mikrofonien käyttö on kielletty.

 

Ennen klo 16.00 alkavaa Urheilugaalan cocktail-tilaisuutta mediakeskuksessa järjestetään Urheilutoimittajain Liiton Lajien parhaat -valintatilaisuus.

 

Juhlagaala alkaa klo 16.00 cocktail-tilaisuudella. Tiedotusvälineiden edustajat voivat kuvata ja haastatella gaalavieraita klo 16.00-17.15 välisenä aikana. Cocktail-tilaan johtava punainen matto on varattu vain kutsuvieraiden käyttöön. Median edustajille on rajattu punaisen maton äärelle erilliset kuvaus- ja haastattelualueet.

 

Gaalaillallisen ja suorana lähetyksenä YLE TV2:ssa klo 20.00-22.15 televisioitavan viihteellisen ohjelmakokonaisuuden aikana palkitaan Suomen Urheilugaalan Suuren raadin ja Urheilutoimittajain Liiton valitsemat voittajat palkintoluokittain. Eri luokissa palkitut tuodaan oman palkintoseremoniansa jälkeen mediakeskukseen haastateltaviksi ja kuvattaviksi.

 

Juhlagaala huipentuu koko kansan äänestämän Sykähdyttävimmän urheiluhetken ja urheilutoimittajien valitseman Vuoden Urheilijan julkistamisiin. Tunnelman kruunaa vuonna 2010 perustettu Suomen urheilun Hall of Fame, joka saa gaalassa täydennystä sankarigalleriaansa.

 

Suomen Urheilugaalan palkintoluokat 2015

Suuren raadin äänestys palkintolautakunnan valitsemista ehdokkaista
Läpimurto
Esikuva
Taustavoima
Urheilumarkkinointiteko
Urheilukulttuuriteko
Urheilujournalismi
Vuoden urheiluseura

Suomen Urheilugaalan erikoispalkinnot
Reilu teko
Periksi ei anneta
Urheilun hyväntekijä
Suomen urheilun lähettiläs
Urheilu-ura
Elämänura

Urheilutoimittajain Liiton jäsenäänestys
Vuoden Nuori Urheilija
Vuoden Joukkue
Vuoden Valmentaja
Vuoden Urheilija

Suomen Urheilumuseosäätiön Hall of Fame –raadin valinnat

Sykähdyttävin urheiluhetki 2014 -yleisöäänestys

 

Lisätiedot: Suomen Urheilugaala, Jukka Suomela, puh. 0400 617 761, gorm.oy@gmail.com.

 

Lähde: Suomen Urheilugaalan tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat