Vuoden Urheilija -äänestys alkaa! Äänestä ja vaikuta!
10.12.2014 18:30 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Vuoden Urheilija -äänestys alkaa!
Äänestä ja vaikuta – voit voittaa VIP-matkan Englannin Valioliigaotteluun!

Tero Pitkämäki 2 (SUG Pete Aarre-Ahtio) (pieni).jp (448 x 299) 
Tero Pitkämäki tuuletti Vuoden Urheilijana tammikuussa 2014. Kuka tuulettaa tammikuussa 2015?
Kuva: SUG/Pete Aarre-Ahtio.

Jälleen on aika summata vuoden parhaat urheilusuoritukset ja laittaa vuoden 2014 urheilijat paremmuusjärjestykseen. Anna äänesi vaikuttaa ja äänestä Vuoden Urheilijaa 2014! Äänestys alkaa nyt!

 

Vuoden Urheilija -äänestykseen voivat osallistua kaikki jäsenmaksunsa maksaneet Urheilutoimittajain Liiton ja sen paikalliskerhojen jäsenet. Vuoden Urheilija -äänestykseen voi osallistua joko sähköisellä tai paperisella äänestyslomakkeella.
Vuoden Urheilija -äänestys alkaa 11.12.2014 klo 12.00 ja päättyy 31.12.2014 klo 24.00
.

 

Helpoin tapa on äänestää Vuoden Urheilijaa sähköisellä äänestyslomakkeella. Sivuilta löytyvät myös ehdokkaat ja äänestyssäännöt.

Klikkaa sähköiseen äänestyslomakkeeseen tästä: Sähköinen äänestyslomake.

 

Paperinen Vuoden Urheilija -äänestyslomake löytyy tämän Fair Play -lehdestä nro 4/2014. Irtileikattavan äänestyslomakkeen postimaksu on maksettu valmiiksi. Kun äänestyslomake on täytetty, taita kuponki ja liitä se yhteen teippaamalla, liimalla tai niittaamalla. Näin vaalisalaisuus säilyy.

Paperinen äänestyslomake löytyy Fair Play -lehden nro 4/2014 sivulta 77.

 

Äänestyspalkintoina VIP-matka ja matkalahjakortteja

 

Tänäkin vuonna kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan upeita matkapalkintoja, joten äänestäminen todella kannattaa! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Event Travel Finland Oy:n lahjoittama yhden hengen VIP-matkapaketti Englannin Valioliigaotteluun kevään 2015 aikana. Ajankohdasta ja ottelusta voi sopia Event Travel Finlandin kanssa. VIP-matka sisältää lennot, majoituksen hotelliaamiaisineen sekä tietenkin ottelulipun huippupaikalle.

 

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös kaksi Viking Linen A-luokan risteilylahjakorttia Tukholmaan. Voittajat voivat sopia risteilyajankohdista Viking Linen kanssa.

 

Takana urheilun supervuosi – kuka nostaa Uuno-pokaalin Vuoden Urheilijana 2014?

 

Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden Urheilijan vuodesta 1947 alkaen. Nyt valitaan Vuoden Urheilija siis 67. kerran. Vuodesta 2008 lähtien Vuoden Urheilija on julkistettu tammikuisessa Suomen Urheilugaalassa. Viime vuonna palkinnon vei keihäänheittäjä Tero Pitkämäki, joka oli Vuoden Urheilija myös 2007.

 

Pitkämäen ykköstilojen välissä naisurheilija voitti tittelin viidesti peräkkäin: ampuja Satu Mäkelä-Nummela (2008), hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen (2009), suunnistaja Minna Kauppi (2010), ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen (2011) ja purjelautailija Tuuli Petäjä-Sirén (2012). Vuoden Urheilija 2014 julkistetaan Suomen Urheilugaalassa, joka järjestetään 13. tammikuuta 2015.

 

Ensimmäinen Vuoden Urheilija -titteli vuonna 1947 meni jakoon kahden urheilijan, Mikko Hietasen (yleisurheilu) ja Lassi Parkkisen (pikaluistelu) kesken. Käykö tänä vuonna samalla tavalla, kun yksilölajien ehdokaslistalla on olympialaisten parisprintin kultamitalikaksikko Iivo NiskanenSami Jauhojärvi? Vuoden naisurheilija valittiin ensimmäisen kerran vuonna 1949. Tuolloin voiton vei hiihtäjä Kerttu Pehkonen. Nykyisin Vuoden naisurheilijaa ei enää valita erikseen.

 

Vuoden Joukkue ja Vuoden Valmentaja valittiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, jolloin nuorten jalkapallomaajoukkue äänestettiin Vuoden joukkueeksi ja ampumahiihdon päävalmentaja Pekka Toivonen rankattiin Vuoden Valmentajaksi.

 

Vuoden Valmentajaksi 2013 valittiin ylivoimaisella äänienemmistöllä koripallomaajoukkueen luotsi Henrik Dettmann. Yhtä selvä oli myös koripallomaajoukkueen voitto Vuoden joukkue 2013 -äänestyksessä.

Suomen Urheilugaala 2015 -logo.jpg (600 x 246)  


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat