Suomalaisen liikunnan ja urheilun suunta 2015 -tilaisuus Helsingissä 17.12.
3.12.2014 17:22 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Suomalaisen liikunnan ja urheilun suunta 2015 -tilaisuus Helsingissä 17.12.

 

Suomalaisessa liikunnassa ja urheilussa on käynnissä tällä hetkellä useita hienoja ja merkittäviä asioita. Valon ja Suomen Olympiakomitean yhteinen Suomalaisen liikunnan ja urheilun suunta 2015 -tilaisuus järjestetään 17. joulukuuta 2014 klo 15.00 Helsingissä (Valo-talon, salit 1-3, Radiokatu 20).

 

Menestyvä huippu-urheilu ja lisää liikettä

 

Valo ja Olympiakomitea ovat organisoituneet kahden strategisen valinnan menestyvä huippu-urheilu ja lisää liikettä kautta. Tilaisuudessa kerrotaan yhteisesti Valon ja Suomen Olympiakomitean toiminta- ja taloussuunnitelmista vuodelle 2015 sekä työstä, jota tehdään yhdessä jäsenten sekä eri verkostojen ja kumppaneiden kanssa.

 

Alueellisen toiminnan uudistumisprosessi on hyvässä vauhdissa ja vuonna 2015 tavoitteena on ottaa ensimmäiset askeleet uudenlaisen toimintakulttuurin ja verkostomaisen työtavan käyttöönotossa koko Suomessa. Tämä on suomalaisen liikuntakulttuurin elinvoimaisuuden ja menestymisen kannalta ehdoton edellytys.

 

Valon ja Olympiakomitean edustaman liikuntayhteisön merkitys nopeasti muuttuvassa Suomessa on erittäin iso asia koko yhteiskunnan vireänä pysymisen, elinvoimaisuuden ja yhteisöllisyyden kannalta. Huippu-urheilun osalta vuosi 2014 on ollut monella tapaa menestyksekäs. Tammikuun Urheilugaalasta on tulossa tunteikas, kun eri kategorioissa palkitaan useita menestyneitä tahoja.

 

Risto Nieminen
Valon ja Olympiakomitean puheenjohtaja

Teemu Japisson
Valon ja Olympiakomitean pääsihteeri

 

Lähde: Valon ja Olympiakomitean tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat