Yhdistetyn maajoukkue Rukalle nimetty - mukana ensikertalainen ja lajinvaihtaja
24.11.2014 14:29 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Yhdistetyn maajoukkue Rukalle nimetty - mukana ensikertalainen ja lajinvaihtaja

 

Yhdistetyn maajoukkue-edustus Rukan maailmancupiin 28.-30. marraskuuta 2014 on nimetty. Päävalmentaja Petter Kukkonen nimesi maajoukkueeseen Ilkka Herolan, Matti Herolan, Janne Ryynäsen ja Leevi Mutrun.

 

- Janne ja Ilkka ovat heistä tutumpia nimiä, Matti Herolalla taas kyse on ensimmäisestä maajoukkuetehtävästä, Kukkonen kertoo.

 

Myös Leevi Mutru on mielenkiintoinen tapaus.

 

- Hän on samaa ikäluokkaa kuin Ilkkakin, syntynyt 1995. Kaveri hyppäsi mäkeä vuoteen 2010 asti ja silloin urheilijastakin taisi tuntua siltä, että hommasta ei tule mitään. Sen jälkeen laji vaihtui yhdistettyyn ja on ollut hienoa seurata kaverin asennemuutosta. Kaikki on huipentunut tähän vuoteen ja syksyyn, jonka ansiosta Leevi todellakin ansaitsee maajoukkuepaikan, päävalmentaja kehaisee.

 

Kansalliseen ryhmään on nimetty samoin neljä urheilijaa. Ryhmään kuuluvat Rukalla Arttu Mäkiaho, Eetu Vähäsöyrinki, Jussi Salo ja Mikke Leinonen.

 

- Siinä on tasainen ja hyvä porukka maajoukkuetta haastamaan. Eetun (Vähäsöyrinki) kauden avausta haittaa pitkään vaivannut flunssajakso, mutta nyt se on takana ja mielenkiintoista nähdä, mihin kaveri pystyy.

 

Yhdistetyn joukkue on lehdistön tavattavissa torstaina 26.11. klo 16.45-17.15 Rukan mediakeskuksessa.

 

Lähde: Suomen Hiihtoliiton tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat