Alppimaajoukkueen kausi käynnistyy lehdistötilaisuudella Helsingissä 15.10.
26.9.2014 17:59 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Alppimaajoukkueen kausi käynnistyy lehdistötilaisuudella Helsingissä 15.10.

 

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna laskettava Söldenin jäätikkökilpailu avaa alppihiihdon maailmancupin ja arvokisakauden mielenkiintoisista lähtökohdista. Helmikuun MM-kilpailut Beaver Creekissä ja Vailissa luo lisäjännityksen kauteen ja askelmerkkejä sovitetaan heti avauskilpailusta lähtien kauden päätapahtumia kohti. Levillä naiset ja miehet kilpailevat pujottelun maailmancupin pisteistä 14.-16.11.

 

Ski Sport Finlandin maajoukkueilla on ollut onnistunut harjoituskausi. Andreas Romar on hakenut Keski-Euroopan jäätiköiden lisäksi vauhtia Chilestä ja tekniikkajoukkueet ovat päässeet nauttimaan jäätikköleireillä loistavista olosuhteista kesän ja syksyn aikana.

 

Maajoukkueurheilijat saapuvat viimeisen kerran ennen pitkän kauden alkua kotimaahan ja median tavattavaksi lehdistötilaisuuteen 15. lokakuuta 2014 klo 11.00-13.00 Helsinkiin (Karl Fazer Café, Kluuvikatu 3). Tilaisuudessa on mahdollisuus tavata ja haastatella alppihiihdon A- ja B-maajoukkueiden urheilijoita sekä suomalaisia vastuuvalmentajia puolitoista viikkoa ennen Söldenin maailmancupin avauskilpailuja.

 

Tilaisuudessa ovat paikalla Ski Sport Finlandin alppimaajoukkueen urheilijat Andreas Romar, Marcus Sandell, Santeri Paloniemi, Samu Torsti, Merle Soppela, Eemeli Pirinen, Jens Henttinen, Juho Dahl, Victor Malmström ja Max Luukko sekä vastuuvalmentaja Janne Haarala, valmentajat Jukka Leino ja Joni Sandvall sekä Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen.

 

Ilmoittautumiset 10.10. mennessä: www.skisport.fi/medialle/ilmoittaudu tai media@skisport.fi.

 

Lisätiedot: Ski Sport Finland, tuottaja Jussi Väätäinen, puh. 045 120 9920, jussi.vaatainen@skisport.fi.

 

Lähde: Ski Sport Finland -tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat