Golfin Paltamo Open Oulujärvellä 28.-30.8.
25.8.2014 9:08 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Golfin Paltamo Open Oulujärvellä 28.-30.8.

 

Audi Finnish Tourin kauden rahakkain kilpailu, Paltamo Open, kokoaa kiertueen kärkipelaajat 28.-30. elokuuta 2014 Oulujärven rannalle Paltamo Golfiin. Kilpailussa on mukana kaikkiaan 120 pelaajaa, jotka kilpailevat 20 000 euron palkintopotista.

 

Kytäjällä pelattu Vacon Open ei sujunut suomalaisammattilaisilta kovinkaan kummoisesti. Kahdelta viimeiseltä kierrokselta pudonneet Jaakko Mäkitalo ja Peter Erofejeff lähtevätkin kiillottamaan kolhiintuneita kilpiään Paltamo Openiin.

 

- Tykkään Paltamon kentästä kuin hullu puurosta. Tilanne on itse asiassa aika kutkuttava. Olen tämän kesän aikana treenannut ja pelannut Paltamossa todella paljon, joten hyvillä mielillä sinne lähdetään. Kausi on tähän asti ollut liian vuoristoratamainen, mutta onhan tässä onneksi vielä kautta jäljellä, Erofejeff kertoo.

 

- Paltamo on selkeästi pallonlyöjän kenttä. Kyllä me siellä hyvä kisa saadaan aikaiseksi. Kytäjällä pelini kaatui huonoon puttaamiseen, mutta etenkin toisella kierroksella pallon lyöminen oli kauden parasta. Olen tässä nyt lepäillyt, kun kelitkin ovat olleet lepäämisen kannalta otolliset. Ennen kisaa pitää ottaa pari treenisessiota alle, ja lähteä iloisin mielin kohti Paltamoa, Mäkitalo jatkaa.

 

Lähde: Audi Finnish Tourin tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat